Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 22:01, 05 cze 2014

Dobra Dziewczynki znikam ..

Jutro wyjazd na wystwę kwiatów do Parku Ślaskiego.. Z Bogusią ...Mam nadzieję ,że będzie fajnie i ręcę nam się nie naciągną do takiego stanu ,że będziemy mogły się bez schylania po kostkach drapać od noszenia tych nowych nabytków do auta

Zrobię dla Was relację więc jak ktoś bedzie chciał jechać ( a wystawa trwa od jutra do pońiedziałku ) to jeszcze się zdąży zoreintować czy warto i dojechać

Buziaki .. Jutro już piątek , huuuuurrrrra
gierczusia 22:05, 05 cze 2014

aga_szsz napisał(a)

To ja też zapraszam

.. A cóż dobrego pitrasisz ??.... Bożeszzz , ja uwielbiam jeść

Napisz , poczytam jutro ...teraz spadam , bo mi nie mogą ślinianki szaleć tuż przed snem i nie zasnę , jak mi tu zaczniesz pisać o jakichś smakołykach ( a jak znam życie - tak właśnie bedzie .. Mniam .... A włosy musze jeszcze umyć, bo mam już jak piorun w rabarbar a tak miedzy ludzi wyjechać jutro nie przystoi
Ozz 22:24, 05 cze 2014

Zarezerwujcie no mi tam najładniejszego grujecznika (są chyba 2-3) w odmianie 'Heronswood Globe', by pod groźbą się nikt nie zbliżał
Tudzież jaką fotę nieomieszkajcie strzelić Już jak mam wykorzystywać - to na całego
boguslawa_ma... 07:49, 06 cze 2014

Elu deszcz pada, ale mam nadzieje ,że jak pojedziemy to słońce zaświeci
Widzę że nastawiasz się na wielkie zakupy,ja tam tylko oglądać będę...
ewentualnie mogę pomóz dzwigać do auta
gierczusia 08:01, 06 cze 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Elu deszcz pada, ale mam nadzieje ,że jak pojedziemy to słońce zaświeci
Widzę że nastawiasz się na wielkie zakupy,ja tam tylko oglądać będę...
ewentualnie mogę pomóz dzwigać do auta

Boguśka . Naprawdę się nie nastawiam , jadę raczej z ciekaowści , choć poprzeczkę po Chelsea mam postawioną wysoko i jestem ciekawa jak taka "młoda " impreza sprosta ..

Tez mam nadzieję ,że się rozpogodzi bo biegać po targach z parasolem to juz byłby mój drugi raz w krótkim czasookresie

Gdyby lało mocno to się zdzwonimy , bo w ulewie to nie ma co ..buziaki .. Mam nadzieje ,że zdrówko lepiej
gierczusia 08:01, 06 cze 2014

Ozz napisał(a)
Zarezerwujcie no mi tam najładniejszego grujecznika (są chyba 2-3) w odmianie 'Heronswood Globe', by pod groźbą się nikt nie zbliżał
Tudzież jaką fotę nieomieszkajcie strzelić Już jak mam wykorzystywać - to na całego

Nie wiem czy tam bedzie się żurek wystawiał .. Jak coś to będe pamiętać :!
Kindzia 08:54, 06 cze 2014

Późnym popołudniem wpadnę do Was na relację...ja już widzę jak zupełnie nic nie kupicie....
Bawcie się dobrze
Enya73 09:02, 06 cze 2014

U nas te targi kwiatów przypominają targowisko w moim sąsiednim mieście, czyli hasie, szkło i bele co, jak to mówią u nas Więcej stoisk kompletnie nie związanych z ogrodnictwem .Nie nastawiałabym się na jakieś super doznania estetyczne i super okazje. Zajrzę z ciekawości, bo mam po drodze, ale szału pewnie nie będzie.

Z kolei park jest absolutnie cudownym miejscem i choćby z tego powodu warto się tam wybrać Miłego spotkania
Milka 15:13, 06 cze 2014

Fajna wyprawa, fotki będą, popatrze, pogoda dopisuje, więc reszta pewnie juz gra
Luki 16:49, 06 cze 2014

Ojj jestem ciekawy jakie będę wasze wrażenia
Ja nie wiedziałem czy zacząć się śmiać, czy uciekać gdzieś w krzaki
A te ogrody pokazowe... ahhh 'czelsi' powinno się uczyć