Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mały ogród Kasi

Mały ogród Kasi

kasia_w 14:03, 20 mar 2016

Gabisia napisał(a)
Kasiu, podziwiam Cię za te krawieckie eksperymenty. Bluzy rzeczywiście epickie i oryginalne
Te nowe domy, to rzeczywiście przygnębiająca perspektywa…. Jak można tak blisko siebie stawiać budynki?!
Ale może chociaż jakoś gustownie otynkują i nie będą takie widoczne…
Korony drzew urosną i zasłonią.

Pozdrawiam!

Gabisiu, oczywiscie, że nikt prywatny dla własnego komfortu nie wybudowałby się tak blisko sąsiadów. Deweloperowi to jednak nie przeszkadza. Budynki będą biało- czerwone, błeeee

czekam na listki na drzewach
kasia_w 14:03, 20 mar 2016

Gabisia napisał(a)
Kasiu, podziwiam Cię za te krawieckie eksperymenty. Bluzy rzeczywiście epickie i oryginalne
Te nowe domy, to rzeczywiście przygnębiająca perspektywa…. Jak można tak blisko siebie stawiać budynki?!
Ale może chociaż jakoś gustownie otynkują i nie będą takie widoczne…
Korony drzew urosną i zasłonią.

Pozdrawiam!

Gabisiu, oczywiscie, że nikt prywatny dla własnego komfortu nie wybudowałby się tak blisko sąsiadów. Deweloperowi to jednak nie przeszkadza. Budynki będą biało- czerwone, błeeee

czekam na listki na drzewach
kasia_w 14:14, 20 mar 2016

Ogród wypucowany na glanc, został trawnik do ogarnięcia. Powiem Wam, że jestem z siebie dumna- wychowałam ogrodników. Dzieci mi bardzo pomogły- córka ostrzygła jakieś 20 bukszpanów (nawet nie poprawiałam), a synek grabił śmieci ogrodowe i posadził wszystkie kwiatki do donic!

Myślę że moje celowe wieloletnie pozwalanie na "pomoc" wtedy, kiedy łączyło się to z większym wysiłkiem, niż w sytuacji, gdybym zrobiła wszystko sama, przyniosło teraz efekty. Dzieci urosły i nauczyły się dbać o ogród

Synek (fan zwierząt, zwłaszcza kóz) mówi:
-Jak będę miał swój dom, to w ogrodzie posadzę rośliny tak, żeby kozom i owcom wygodnie je było zjadać
Pytam:
- A ty będziesz miał ogród?
- Pewnie! Wszyscy mają!

Zdjęć ogrodowych nie ma na razie, nie zdążyłam, a dziś tak zimno,że mnie nie wygonicie.

Pozdrawiam palmowoniedzielnie

kasia_w 14:27, 20 mar 2016

Pokażę jeszcze co uszyłam chrześniakowi

Kalina dostała swoje pandy. mamo ta bluza to pierwsza rzecz, która naprawdę Ci wyszła powiedziała

kasia_w 14:44, 20 mar 2016

storczyka złamałam Załapał się na zdjęcia

Malgosik 15:27, 20 mar 2016

fajne wiosenne ujęcia zrobiłaś
dzieciaków pozazdrościć
Katkak 16:29, 20 mar 2016

Nie ma to jak wsparcie córy, hahaha. Pod wrażeniem jestem ogromnym Kasieńko Twoich wyszywanek. To piękne rzeczy i jedyne w swoim rodzaju . U mnie też dziś zimno i brzydko, ale też w miarę ogarnęłam ogród. Super, że z dzieciaków tacy ogrodnicy rosną . Może i mnie się uda?
oliwka 17:37, 20 mar 2016

kasia_w napisał(a)
Ogród wypucowany na glanc, został trawnik do ogarnięcia. Powiem Wam, że jestem z siebie dumna- wychowałam ogrodników. Dzieci mi bardzo pomogły- córka ostrzygła jakieś 20 bukszpanów (nawet nie poprawiałam), a synek grabił śmieci ogrodowe i posadził wszystkie kwiatki do donic!

Myślę że moje celowe wieloletnie pozwalanie na "pomoc" wtedy, kiedy łączyło się to z większym wysiłkiem, niż w sytuacji, gdybym zrobiła wszystko sama, przyniosło teraz efekty. Dzieci urosły i nauczyły się dbać o ogród

Synek (fan zwierząt, zwłaszcza kóz) mówi:
-Jak będę miał swój dom, to w ogrodzie posadzę rośliny tak, żeby kozom i owcom wygodnie je było zjadać
Pytam:
- A ty będziesz miał ogród?
- Pewnie! Wszyscy mają!

Zdjęć ogrodowych nie ma na razie, nie zdążyłam, a dziś tak zimno,że mnie nie wygonicie.

Pozdrawiam palmowoniedzielnie

Hej Kasiu syn pięknie powiedział Slicze te wiosenne ozdoby a co do zimna to byłam dzis w mieście na obiedzie i koszmarnie zmarzłam, a wczoraj było tak pięknie
kasia_w 14:34, 28 mar 2016

Moja pierwsza od wielu wielu lat Wielkanoc we własnym domu

kasia_w 14:37, 28 mar 2016