Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mały ogród Kasi

Mały ogród Kasi

kasia_w 11:47, 05 cze 2016

pod0ba mi się ten widok- czosnkowe główki powtórzyły formę zwieńczenia obelisku- efekt w pełni przypadkowy

lindsay80 11:52, 05 cze 2016

Ładnie się te główki czosnków z zakończeniem obelisku skomponowały, a powojniki to Ty masz iście pokazowe co jeden to piękniejszy.
Anda 12:06, 05 cze 2016

Tez lubie zwiedzanie ogrodu w pizamie z poranna kawka w dloni
Sliczne roze, a czoski przy obelisku nawpawde swietnie wygladaja.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
ZieloneWrota 12:13, 05 cze 2016

kasia_w napisał(a)
pod0ba mi się ten widok- czosnkowe główki powtórzyły formę zwieńczenia obelisku- efekt w pełni przypadkowy

Róże cudownie pękają, który sezon są u ciebie?, moje pierwszy sezon i dooopiero pąki nabrzmiewają, obelisk kupowałaś czy sami robiliście? miłej niedzieli.
alis 12:48, 05 cze 2016

kasia_w napisał(a)
berberysowa z punktu widzenia Leonadra

Pokarało mnie za używani rondupa- pryskałam kostkę i musiało mi skapnąć na trawnik, stąd wypalone dziury

Alden Biesen ma pojedyncze kwiatki, czekam na kiście. Obok malutka Munstead Wood z pąkami

Berberysowa cudna! Ten widok mnie zachwycił
gierczusia 20:23, 05 cze 2016

Czesc Kasiu wiedziona ciekwoscia zawsze zagladam do ogrodow , ktore w podpisie maja cos z " malym " bo sama mam malego i zagospodarowanie malych ogrodow to moja " korba "
Twoj jednak ogrodeczek jest znacznie wiekszy od mojego , a i poczatki ma sliczniejsze
Trzymam kciuki i pozdrawiam
Ensata 23:27, 05 cze 2016

Tabliczka cudna, a Eden Rose kurcze nie pachnie....chyba ze ja mam wyjatkowy egzemplarz
UlaB 23:31, 05 cze 2016

Ensata napisał(a)
Tabliczka cudna, a Eden Rose kurcze nie pachnie....chyba ze ja mam wyjatkowy egzemplarz

u mnie w ubiegłym roku tez nie pachniała, ani troche - bede jeszcze raz sprawdzac gdy sie u mnie rozwinie
kasia_w 07:50, 06 cze 2016

Moja pachnie Mam chore zatoki a i tak czuję, ale muszę włożyć nos do kwiecia
kasia_w 10:03, 06 cze 2016

lindsay80 napisał(a)
Ładnie się te główki czosnków z zakończeniem obelisku skomponowały, a powojniki to Ty masz iście pokazowe co jeden to piękniejszy.

na uwiąd powojników już mam broń- rozpuszczony nadmanganian potasu plus wyciśnięty czosnek