Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mały ogród Kasi

Mały ogród Kasi

kasia_w 19:16, 06 wrz 2016

Do tego parę wrzosow Ogród otaczamy w ostatnich dniach troską i miłością zaczyna wygladac manikiru nie oszczędzam )
anna_t 09:23, 07 wrz 2016

jutro są cebule w lidlu
kasia_w 11:14, 07 wrz 2016

dzięki Ania, będę z rana
anna_t 11:19, 07 wrz 2016

ja też zawiozę mała do przedszkola i pojadę! a potem z młodszą do żłobka pierwszy dzień jak uda mi się kupic czosnki i mała dobrze zareaguje w nowym otoczeniu to jutro swietuję!
kasia_w 12:01, 07 wrz 2016

Niech moc będzie z Wami Pamiętam, jakie to trudne (zwłaszcza dla matki) chwile.

Ja przeżywam okrutnie 1 klasę gimnazjum i 4 podstawówki, trzęsę się jak kwoka o te moje stare konie

Uwaga pytanie ogrodowe- czy zeszłoroczne czosnki purple sensation gęsto nasadzone wzejdą na wiosnę, czy muszę dstadzać???
UlaB 12:11, 07 wrz 2016

O, tez pierwsza gimnazjum? i jak? moja wraca dzisiaj z wyjazdu integracyjnego.

Jak gęsto były sadzone te czosnki? Moje kwitły 2 lata z rzędu własciwie bez problemów, ale chce je kontrolnie wykopac (jesli zdążę ) i ocenic sytuację, bo powinny zdaje sie pojawic cebule przybyszowe, wiec wypadałoby je rozdzielic.
kasia_w 12:22, 07 wrz 2016

zachwyconachoć to trudna szkoła

sadzone gęsto- co 30 cm może
UlaB 12:42, 07 wrz 2016

no to moje były sadzone tak samo

Trudna powiadasz - no, cos o tym wiemy. Ale starsze dziecko mam bardzo zdolne, tylko troche leniwe jak to zywkle bywa w takiej sytuacji, co nei przeszkodziło jej obskoczyc kilku konkursów przedmiotowych, nie pisac testu 6-klasisty i byc najlepszym absolwentem szkoły Problem polega na tym, ze w nowej szkole 75% uczniów klas pierwszych ma podobnie. Starsi tez, ale mają czas na rozwijanie pasji, wiec jestem dobrej mysli - poprzeczka jest wysoko, młoda raczej juz sie nie bedzie nudzić Z młodym to jeszcze nie wiem, bo knypuś zerówkowy, ale jestem dobrej mysli.
kasia_w 13:00, 07 wrz 2016

ha- na O. to chyba same takie dzieciaki mamy Pochwalę się, że moja została absolwentką gminy, a jest to największa gmina w Polsce. W nowej szkole chyba większość dzieci takich...trzeba będzie przełknąć pewnie niejedną porażkę.

Młodszy za to szkoły szczerze nienawidzi, to jest taki mały freak, zakręcony na punkcie swoich nieszkolnych pasji

Czyżby nasze córeczki w tej samej szkole były?

W takim razie w tym roku, na tej rabacie czosnków nie dosadzam

anna_t 13:09, 07 wrz 2016

wiecie że Toszka zaleca czosnki w doniczkach sadzić? i po roku wykopywać bo latwiej i nie uszkodzone rozdzielac i jest wiecej