Gdzie byłaś na fajnych zakupach gdzieś w pobliżu priv?
Ja uziemiona przez choróbsko, chwasty szaleją, zakupów ogrodowych nie ma jak dzieci samopas itd itp
Kasiu piekny ogród. Ja też marzyłam o nowoczesnym domu. Niestety wtedy nie było tylu fajnych projektów jak teraz. Może chociaż mój ogród będzie częściowo nowoczesny.
U ciebie widzę fajny dobór roślin i pomieszanie gatunków. U mnie taż mają byćbukszpany tylko zastanawiam się z czym je połączyć.
Witaj Aniu
Ja lubię nowoczesność, ale tylko w takim retro wydaniu i z użyciem naturalnych "miękkich" materiałów, jak drewno, cegła, łupek oraz mebli vintage. Albo nowoczesnych, ale stylizowanych na lata 60. A tak w ogóle za bardzo nowoczesna nie jestem i w ogrodzie chciałabym stworzyć klimat urokliwego zarośnięcia, zasiedzenia...hmm...nie zawsze mi to wychodzizwłaszcza że roślinki w większości jeszcze małe.
Wg mnie bukszpany są dobre na wszystko tzn lubię je w przeróżnych połączeniach konfiguracjach- inie boję się próbować, na ile jest to możliwe na mojej ograniczonej przestrzenie. Polecam inspiracje z Chelsea Flower Show.