Aniu, dzięki za info to ja jutro z siekierą i toporkiem się wybiorę na poranny przegląd "co rośnie" - niech zielska widzą, żem uzbrojona, może się wystraszą
Łucja, ja niekoniecznie, mam juz jedna obiele wiec nie mam takiego ciśnienia jak na lilaki tym bardziej ze widzę ze wcześniej niż za 2 miesiące ich nie wsadzę
Wiec jak chcesz to bierz
Właśnie ta ładność zwróciła moją uwagę Spróbuje wystawić większe poidełka .Obaczym jakie zwierza się skuszą.W moich małych przeznaczonych dla ptaszków poją się Nasze koty
u mnie w 2 miejscach hakonki maja sie dobrze, tam gdzie maja najbardziej sucho i jalowo. tak wiec pozostałe wykopie i przesadze w inne miejsce a w miejsce hakon wsadze turzyce The Beatles. Nie bedzie zamierzonego efektu ale lepiej niz teraz. No chyba, ze przyjda zielone hakone i dolki im piachem wymoszcze.
Ja tam mam dużo różowości, ale pojawiającej się później. Na wiosnę nic, tylko przy ognisku kilka bodziszków lila. Faktycznie coś wiosennego by się przydało... W pełni sezonu tam jest tak:
A jak myślisz, dlaczego posadziłam oba? Nie jestem w stanie wybrać, serio. Gdybym miała miejsce to miałabym też każdą odmianę