Kurka no, serio nie wiem Wydawało mi się, że one tak po prostu wszędzie rosną i jestem zaskoczona, że jednak nie. U mnie lekka gleba i dużo g..., ale u Kwarteta glina, a ma wielkie kępiszcza.
No widzisz, ja nie sadziłam, a właśnie odkryłam, że mam Całe 2 sztuki, biały i różowy. Takie same ma Kwartet, więc jakimś cudem od niej przywędrowały
Taaak, szczególnie te wiosenne okłaczone listeczki! Mrauuuu
Ten bodziszek to jakiś żałobny one wczesne są u Galgasi to już parę tygodni temu kwitł.
Rzeczywiście rósł tam klonik powędrował na zapłocie a to jest green pillar też zaskoczył mnie kolor liści na wiosnę.
kurde nijak nie znajde miejsca na te dwa buki, kupie pierwszego, ktory sie trafi. tym bardziej, ze Rohana W / Rohanii posadzilam ostatnio i na Black Swana tez mam zapędy. A juz mam przeciez w ogrodzie 5 bukow. Nie lubie tak sie ograniczac, moze jakiegos tamaryszka wykrzacze do firmy. Akurat wypadły w firmie 2 roslinki i tamaryszek by sie nadal idealnie. To jest mysl.
Właśnie z ogrodu wróciłam i znalazłam identyczne na moim dębie, i teraz kojarzę - klona na zapłocie przeniosłaś a tu wsadziłać zamawianego green pillara
Skleroza nie boli... tylko nogi
Widziałaś trzmielinę u mnie specjalnie dla Ciebie z miarką - 135 najdalsze gałązki mają - da się ją ciąć?
Przez te wasze różności poszłam do ogrodu powzdychać do mojego buczka, takiego najzwyklejszego czerwonego. Kiedyś będzie tu rósł wielki las - buk, klony, dęby.