Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

TAR 19:38, 03 lip 2023

UrsaMaior napisał(a)

Perukowiec

lubie perukowce ale kazdy limonkowy Golden Spirit co mialam chorowal na wertycilcioze Kanari jest swietny peruki sa biale ale ciezko go trafic w szkolce
TAR 19:45, 03 lip 2023

a chcialam jeszcze orszeline Pink Spire ale znalazlam 4 szt, przy plocie, zapomnialam o niej a posadzilam jak budowa trwala. sks normalnie
Judith 20:07, 03 lip 2023

Ależ zakupy poczyniłaś! Chyba będzie powiększanie rabat?
UrsaMaior 20:09, 03 lip 2023

TAR napisał(a)
Kolejne klony, chce posadzic od sasiadki zeby sie przyslonic a tam mam duzo miejsca. Burgera, Postelense i Francuskiego (chce sprawdzic czy to ten sam co mam a co Kwartetowi sie podobal), rodgersje Henrickiego, rutewki, choine Jervis i Cole's Prostrate i Gentsch, hortensję Pastel Green, wiazowke różową Venusta, heucherelle Pink Revolution i Tapestry, sadzca Baby Joe, 2 zawilce jesienne Margarete i Breze Rose Red, tawulca Tanaki i na probe Neillia Affinis i za grosze (12 zł) palmowe 2 szt czyste. Opinie byly dobre zobaczymy co dostane, na stronie napisali 80-100 cm. Na szczescie dostawy rozlozone w czasie.

Ooo to zakupy zacne! Ja też dokupiłam rutewkę, niziutka, ciekawa jestem czy taka zostanie...
UrsaMaior 20:10, 03 lip 2023

TAR napisał(a)

lubie perukowce ale kazdy limonkowy Golden Spirit co mialam chorowal na wertycilcioze Kanari jest swietny peruki sa biale ale ciezko go trafic w szkolce

Ja nie przepadam, zawsze mam ochotę złapać za odkurzacz kiedy je widzę
UrsaMaior 20:11, 03 lip 2023

TAR napisał(a)
a chcialam jeszcze orszeline Pink Spire ale znalazlam 4 szt, przy plocie, zapomnialam o niej a posadzilam jak budowa trwala. sks normalnie

Taaa...witaj w klubie. Zamówiłam sobie jeszcze jedną różę, bo miałam w głowie, że zostało mi na nią fajne miejsce. No i paczka ma być jutro, a ja odkryłam, że posadziłam tę różę tam już w zeszłym roku
UrsaMaior 20:11, 03 lip 2023

Judith napisał(a)
Ależ zakupy poczyniłaś! Chyba będzie powiększanie rabat?

Taki jest plan Zobaczę jeszcze czy tylko na jednej się skończy
Judith 20:16, 03 lip 2023

UrsaMaior napisał(a)

Taaa...witaj w klubie. Zamówiłam sobie jeszcze jedną różę, bo miałam w głowie, że zostało mi na nią fajne miejsce. No i paczka ma być jutro, a ja odkryłam, że posadziłam tę różę tam już w zeszłym roku

Tiaaa. W Twoim buszu można się zagubić i zapomnieć co się ma .
Różę Nautica zapisuję w pamięci
UrsaMaior 20:30, 03 lip 2023

Judith, wpadaj w weekend, April ma być.
TAR 20:33, 03 lip 2023

UrsaMaior napisał(a)

Ooo to zakupy zacne! Ja też dokupiłam rutewkę, niziutka, ciekawa jestem czy taka zostanie...

kiedys jak juz rabaty zmeznieja dokupie sobie dalavaya teraz jeszcze za wczesnie. a znasz orliczka bezostrogowego, cudo. wyglada jak mini rutewka z lisci a kwiatuszki ma mikruski. wzielam 2 na probe i chyba dokupie. chociaz to roslina 3=letnia ale ponoc sie sieje.