Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 07:56, 03 lip 2023

ajka napisał(a)

Co to za kwiatuszki?

A na przedpłociu może jakieś trawy posadź? Nie są wymagające, albo rozchodniki, tym to chyba nic nie zaszkodzi. Albo jedno i drugie

Ajka, to cudna, malutka hortensja Mount Aso
April 10:40, 03 lip 2023

Te żółte pięciorniki też u mnie rosną i to na najtrudniejszym miejscu w ogrodzie. Właśnie przekwitły. Muszę przyciąć to powtarzają
Judith 11:53, 03 lip 2023

Ależ widoki!
Ursa, a róża Nautica jakie ma u Ciebie stanowisko? Piękna urosła - ma dużo słońca?
TAR 12:43, 03 lip 2023

UrsaMaior napisał(a)

Parnika wzięłam na próbę, pamiętam, że kiedyś chwaliłaś. Jakoś mu trzeba dogadzać?
mokry pólcien, wtedy jest zwarty i kwitnie, mojego przetrzymywalam w donicy na sloncu wybujal do 70 cm. wole jak jest nizszy

Kupilam te choine, ile musiala rosnac u Ciebie by nabrala tej wielkosci? Pytam, bo mysle czy ja posadzic a potem przesadzac czy juz w docelowe i na spokojnie poczekam

W pieciorniku nepalskim sie zakochalam, te kwiatki i listeczki ma urokliwe i pięciornik trojlistkowy Nuuk, zupelnie inny, woli cien i ma cudne drobne kwiatki biale a liscie mocno zielone. Chyba dobrze by bylo mu u Ciebie.
TAR 13:01, 03 lip 2023

sluchajcie jak ta de...ka latam z ta misa i nie moge znalezc na nia miejsca, tam, gdzie by pasowala najbardziej juz rosna klony. no chyba, ze zmodyfikuje rabate ale tak mi sie nie chce a tam gdzie myslalam jest strasznie sucho i pelno korzeni sosen, za ciezka robota z kopaniem.
UrsaMaior 15:06, 03 lip 2023

Dziewczyny, poodpisuję z domu gdyź albowiem...

Rojodziejowa 16:41, 03 lip 2023

Właśnie od jakiegoś już czasu mówię mojemu, że bardzo mi się pickupy podobają Pd razu cholera zwietrzył o co chodzi
Jeszcze by się tam coś na tylnym siedzeniu zmieściło….
UrsaMaior 17:22, 03 lip 2023

Rojodziejowa napisał(a)
Właśnie od jakiegoś już czasu mówię mojemu, że bardzo mi się pickupy podobają Pd razu cholera zwietrzył o co chodzi
Jeszcze by się tam coś na tylnym siedzeniu zmieściło….

Otóż to, osobówki jednak mają swoje ograniczenia;D Na tylnym siedzeniu leżał dereń, wolałam go nie przygniatać, ale pewnie, że w razie potrzeby można upychać
UrsaMaior 17:23, 03 lip 2023

TAR napisał(a)
sluchajcie jak ta de...ka latam z ta misa i nie moge znalezc na nia miejsca, tam, gdzie by pasowala najbardziej juz rosna klony. no chyba, ze zmodyfikuje rabate ale tak mi sie nie chce a tam gdzie myslalam jest strasznie sucho i pelno korzeni sosen, za ciezka robota z kopaniem.

Stawiaj tam, gdzie ciężko kopać! No chyba, że już wtedy wokół niczego nie dasz rady posadzić...
Makao 17:24, 03 lip 2023

O matulo. Jak nie kupuje to nie kupuje a jak ruszy to z kopyta. Chyba od tego swojego konia się tego nauczyłaś