mokry pólcien, wtedy jest zwarty i kwitnie, mojego przetrzymywalam w donicy na sloncu wybujal do 70 cm. wole jak jest nizszy
Kupilam te choine, ile musiala rosnac u Ciebie by nabrala tej wielkosci? Pytam, bo mysle czy ja posadzic a potem przesadzac czy juz w docelowe i na spokojnie poczekam
W pieciorniku nepalskim sie zakochalam, te kwiatki i listeczki ma urokliwe i pięciornik trojlistkowy Nuuk, zupelnie inny, woli cien i ma cudne drobne kwiatki biale a liscie mocno zielone. Chyba dobrze by bylo mu u Ciebie.
sluchajcie jak ta de...ka latam z ta misa i nie moge znalezc na nia miejsca, tam, gdzie by pasowala najbardziej juz rosna klony. no chyba, ze zmodyfikuje rabate ale tak mi sie nie chce a tam gdzie myslalam jest strasznie sucho i pelno korzeni sosen, za ciezka robota z kopaniem.
Właśnie od jakiegoś już czasu mówię mojemu, że bardzo mi się pickupy podobają Pd razu cholera zwietrzył o co chodzi
Jeszcze by się tam coś na tylnym siedzeniu zmieściło….
Otóż to, osobówki jednak mają swoje ograniczenia;D Na tylnym siedzeniu leżał dereń, wolałam go nie przygniatać, ale pewnie, że w razie potrzeby można upychać