Gdyby nie ślady na trawniku to uznałabym, że nic nie przesuwałaś.
Co to za dereń? kwitnie w lipcu na pierwszym zdjęciu po lewej?
Czy turzyca sabińska i cienista to to samo?
Brunery, dwie białe choiny, tiarelle, epimedia, bodziszki nodosum Deep Purple i żałobny Margaret Wilson, kilka sabińskich Thinny Thin, świecznicę, parę host, dwie wietlice kolorowe, długosza królewskiego, astry Eastern Star, jarzmianki białe i bordowe. Dorzucę jeszcze żurawkę Dark Secret. Lista długa, ale jak się patrzy na rabatę, to pusto
Komisja w składzie Agatorek, Mrokasia, Kwartet i April orzekła, że teraz należy powiększyć rabatę sąsiednią, tę pod miłorzębem. Żeby głupio nie było. Także ten...sytuacja jest dynamiczna
Było mi bardzo miło Cię poznać na żywo . Kolejny raz kogoś tak poznaję i kolejny raz czuję się jakbyśmy znały się już ładnych kilka lat. Takie płynne przejście .
Ogród Izy zachwyca ❤️. Ja nie wiem, jak ona to robi, ale ma tak wyrośnięte klony palmowe i inne krzewy typu derenie, że aż po prostu ściska człowieka w środku. Z zazdrości . Magnolia Elizabeth to jakiś potwór. Za chwilę będzie wielkością konkurować z dębami. Hakonki rosną zapewne na sterydach, to niemożliwe, żeby rosły tak naturalnie .
Cóż tu długo opisywać, pięknie jest.
Iza, tą sąsiednią rabatę koniecznie musisz poszerzyć. Także do roboty!
Agatorek, Mrokasia, Kwartet i April. Kazałyście Izie powiększać kolejną rabatę? Dajcie dziewczynie odpocząć chwilę. Zamęczy się. Jeszcze pewnie po serek będzie musiała pojechać, bo czymś tę powiększoną rabatę obsadzić musi. Litości nie macie!