Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

sylwia_slomc... 22:56, 09 lip 2023

Ooooo goście byli, fotki są, więcej pokazali, ogród niesamowity z klimatem, rośliny super rosną, nawet zjadają się wzajemnie Czytam, że azalie już znajdą miejsce u Tarci, dobrze im tam będzie
W jednym roku startowałyśmy roślinami i porosły ogrody nie wiadomo kiedy
Alija 22:59, 09 lip 2023

Agatorek napisał(a)

Iza, piękny ten Twój las, Agnieszka zrobiła świetne fotki. A hakonki rzeczywiście ogromne, lubią Cię.
Magara 23:19, 09 lip 2023

Melduję, że zaglądam i podziwiam
Ale, że Ty tak mało asertywna jesteś to się nie spodziewałam
Koleżanki zebrały się w komisję, mówią: kop kolejną rabatę, a Ty momentalnie po szpadel lecisz??? No Iza...
Agatorek 00:00, 10 lip 2023

UrsaMaior napisał(a)
Dawaj adres!

No właśnie!
UrsaMaior 08:34, 10 lip 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)

W jednym roku startowałyśmy roślinami i porosły ogrody nie wiadomo kiedy

Tak Pamiętam jak zazdrościłam dziewczynom, że ich ogrody już takie dojrzałe, a u mnie łyso... I nie wiadomo nawet kiedy mój też taki się stał. Ślubny kupił mi w prezencie karczownik hahaha, chyba chce mi coś powiedzieć
UrsaMaior 08:34, 10 lip 2023

Alija napisał(a)

Iza, piękny ten Twój las, Agnieszka zrobiła świetne fotki. A hakonki rzeczywiście ogromne, lubią Cię.

Dzięki U mnie bardziej park, taki prawdziwy las to u Aprila
UrsaMaior 08:36, 10 lip 2023

Dziewczyny, pierwsza recenzja sofki ogrodowej z Jyska - jest super! Świeci mi po oczach to cyk, sofka jedną ręką przestawiona. Wygodna i poręczna bardzo! Jedyna zmiana to wystawienie poza rabatę, wydaje mi się, że lepiej tak jest i wizualnie i użytkowo.
UrsaMaior 08:41, 10 lip 2023

Magara napisał(a)
Melduję, że zaglądam i podziwiam
Ale, że Ty tak mało asertywna jesteś to się nie spodziewałam
Koleżanki zebrały się w komisję, mówią: kop kolejną rabatę, a Ty momentalnie po szpadel lecisz??? No Iza...

Byłam outnumbered!!! Mrokaśka okulary na czubek zsunęła i "taaaa rabataaa to teraz głuuupio jest" Presja nie do opisania!
mrokasia 08:54, 10 lip 2023

UrsaMaior napisał(a)
Dziewczyny, pierwsza recenzja sofki ogrodowej z Jyska - jest super! Świeci mi po oczach to cyk, sofka jedną ręką przestawiona. Wygodna i poręczna bardzo! Jedyna zmiana to wystawienie poza rabatę, wydaje mi się, że lepiej tak jest i wizualnie i użytkowo.

A fota to gdzie???
mrokasia 08:55, 10 lip 2023

UrsaMaior napisał(a)

Byłam outnumbered!!! Mrokaśka okulary na czubek zsunęła i "taaaa rabataaa to teraz głuuupio jest" Presja nie do opisania!

Jeszcze mi podziękujesz