Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

AniMa 09:15, 09 gru 2016

Witaj Tyle razu u Ciebie byłam a jakoś sie nie ujawniałam. Dopiero Twoja kuchnia u Polinki dała mi kopa
UrsaMaior 09:30, 09 gru 2016

Ania, no to cieszę się bardzo, że jesteś Ja też podglądactwo uprawiam, ale rzadko się odzywam, bo się wstydzę
UrsaMaior 09:53, 09 gru 2016

Wszyscy wrzucają fotki dekoracji (z którymi ja oczywiście w polu jestem), więc ja też - taki tam preview. Gwiazdki udało się jednak z elektrod spawalniczych wygiąć, ale nie jest to rozwiązanie doskonałe. Piramidka pod świeczką zainspirowana Polinką - resztki sklejki w końcu na coś się przydały

polinka 10:59, 09 gru 2016

Piramidka gwiazdkowa jest super! Obojętnie z jakiego materiału gwiazdki wykonane to fajna instalacja wychodzi Lubię drewno za ciepło.

Białe, małe gwiazdki na wianku będą?

Zdradzisz co to za naczynia na ostatnim zdjęciu?

UrsaMaior 11:13, 09 gru 2016

No też mi się bardzo to podoba, a tym bardziej, że tak jak Ci pisałam, nie mogłam zdecydować co z tymi gwiazdami począć Swoją drogą piąty rok mieszkamy, a tu ciągle jakieś odpadki pobudowlane się pałętają ehhh...ale akurat te sklejkowe się przydały, jak widać
Te małe już są przymocowane do wianka, patrzę jeszcze i dumam czy dołożyć...chyba dołożę, bo wydaje mi się, że w masie będą jednak lepiej wyglądały.
Na ostatniej fotce są ceramiczne osłony na doniczki, jeszcze puste. Jedyna część dekoracji, której będę pilnowała, cała reszta jest z materiałów wykluczających roztrzaskanie przez małego. Choć jedną gwiazdkę z koralików już rozmontował, oczywiście
Magda70 11:24, 09 gru 2016

Fajowe te gwiazdki z koralików.
I te sklejkowe również zajefajne.
Oj...chyba jutro ruszę i ja moje kartony z ozdobami i przypomnę sobie co ja tam mam
UrsaMaior 11:28, 09 gru 2016

Magda, ja miałam same klasyczne bombki, a synek żywioł. Wyjścia nie ma, musi być coś nietłukącego.
Kawa 11:32, 09 gru 2016

Iza to i ja się ujawniam
wątek Twój cały przeczytany już dawno

ema podziwiam za robienie czapek szalików toż to jakiś niespotykany egzemplarz

ogród piękny
macham
UrsaMaior 11:39, 09 gru 2016

Kamila, no hej, cieszę się, że piszesz! Ogród raczkuje, ale małżonek fakt, udany
malgol 12:08, 09 gru 2016

eh,żeby tak można było się wymieniać eMami w zależności od ich umiejętności..no i aktualnych Naszych potrzeb

Iza, dekoracje super Ja mam już duże dziecko więc nie mam motywacji do takiego rękodzielnictwa. Choinke ubieram w pierniczki własnej roboty i suszone pomarańczki, ale one z ubiegłego roku będą. Ale uroku nie straciły Podziwiam Was niezmiernie za te dzieła sztuki