Fajny przegląd paprociowy Jakoś tak dzisiaj dostrzegłam, że u Ciebie i u Aprila klimaty leśne o podobnej atmosferze. Mają w sobie zaklętą naturalność i swobodę w nasadzeniach czyli wyższy lewel ogrodowania
Tak Osmunda jest niesamowita. Rok temu dosadziłam jeszcze dwie, ciężko się jej oprzeć.
Fakt, podobieństwa są, choć April ma las las, taki prawdziwy. U mnie bardziej parkowo. No i ona ma więcej miejsca na szaleństwa, czego zazdroszczę przeogromnie
Witaj Smerfetko! To Mozart. Bardzo fajna różyczka, mam na zapłociu, warunki kijowe, piach, cień, a i tak jest niezawodny. Mało tego, w zeszłym roku odkryłam, że wyprodukował bejbi Mozarcika! Wyjęłam ostrożnie, wsadziłam do doniczki i bejbi mi aktualnie kwitnie Bardzo polecam
Wiesz co, zarąbiscie.
Moj Sumemr Fun podobnie świeci. Kwitł Ci kiedys? Mojego przeflancowalam z poprzedniego ogrodu.
I czemu Twoj Osmunda jest taki zielony ciemny, moj jakby w żółty wpada. Moze za duzo słonca?
Ten Cloud Nine super. No i czekam na namiary tych szkolek na privka. Tez mnie wkurza, ze u nas sadzonki albo niedostepne albo liliputy albo zdechlaczki.
Iza jaką masz odmianie derenia kousa i czy ciachasz go troszkę czy dajesz rosnąć jak chce?Twój ogród kojarzy mi się z baśniami dla dzieci...bardzo lubię tu po cichu zaglądać❤️