W Trójmieście też, ale jak już pisałam, nie takie wiatry i sztormy zaliczyłam, więc niestraszne mi to
Ania, faktycznie ludzi dużo tylko na molo w Sopocie Lubię morze poza sezonem, nie znoszę tłumów. Oddychać się nie da.
Dominika, dużo jodu po Barbarze
Ania, ja kiedyś mieszkałam nad morzem, w Świnoujściu, i bardzo mi go brakuje. Całe szczęście mogę wyskoczyć do Trójmiasta w każdej chwili, zawsze to jakaś namiastka.
Ula przez 8 lat mieszkałam w Szczecinie...Świnoujście bardzo lubię, więc jeździliśmy w każdej wolnej chwili...nie wspominając, że eM pracował tam prze przeszło 2 lata i mieliśmy fajna miejscówkę...Boshe wydaje sie, że to tak dawno temu było....
Mnie się z kolei wydaje, że to było tak niedawno, a jednak czasy liceum czyli wieki temu Uwielbiam plażę w Świnoujściu, pamiętam jak Monika dziewczyna ratownika leciała z radiowęzła Fajne czasy to były
Moja pierwsza w życiu plaża to właśnie Świnoujście....ach ...do tej pory stoi niewiele zmieniony jeden lokal z tamtych czasów - tylko dawniej była tam księgarnia! a teraz restauracja