Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 19:21, 07 paź 2017

inka74 napisał(a)
Himalayę. Fajna, taka delikatna jest.

Fakt, eteryczna bardzo. Mam nadzieję, że się spisze i jedna i druga, bo obie na froncie wylądowały.
malgol 19:22, 07 paź 2017

Ale się uśmiałam no ja niestety grabilam igliwie zalegajace trawnik. Ksawery bałaganu narobił I między jednym deszczem a drugim obrobilam cały trawnik. Jutro ma nie padac to skosze. Posadzilam tylko kocimietke I krwawnik od Gosi z Lanckorony I trochę cebul. Jutro chce przesadzić trzcinniki.bojam się że za pozno...
UrsaMaior 19:26, 07 paź 2017

Eee tam za późno. Przesadzaj i podlej Korzonkiem. Ja też dziś nieplanowane przesadzanie miałam, jeżówki i kępki Red Barona.
U mnie przed zmierzchem ładnie i czysto po korzeniu, ale jutro rano znów będzie to samo, pełno liści Grabienie to chyba tylko dla sportu, bo sensu nie ma
anka_ 19:30, 07 paź 2017

UrsaMaior napisał(a)
.... power mam, mogłabym tak dalej
Izuś to jak u siebie nie masz już co robić to zapraszam... I widełki się znajdą i szpadelki... I nożyczki... bo kosiarki nie ma a zielsko dopala...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Kasya 19:34, 07 paź 2017

kwartet napisał(a)
obrali ziemniaki

a gdzie podpis z linkiem do twojego dzienniczka ogrodowego ?
UrsaMaior 19:37, 07 paź 2017

anka_ napisał(a)
Izuś to jak u siebie nie masz już co robić to zapraszam... I widełki się znajdą i szpadelki... I nożyczki... bo kosiarki nie ma a zielsko dopala...

Hahah Ty to lepiej miejsce szykuj, bo u Ani jaśminowce Variegatusy na Ciebie czekają! Jeszcze dwa zostały zapomniane u mnie.
UrsaMaior 19:38, 07 paź 2017

Kasya napisał(a)

a gdzie podpis z linkiem do twojego dzienniczka ogrodowego ?

Ania gardzi nowoczesnymi technologiami
kwartet 20:21, 07 paź 2017

nowoczesne technologie opanowane z zakresu budownictwa i majsterkowania
elektryka, informatyka przelatuje przez mózg bez zatrzymywania
anka_ 20:24, 07 paź 2017

UrsaMaior napisał(a)
Hahah Ty to lepiej miejsce szykuj, bo u Ani jaśminowce Variegatusy na Ciebie czekają! Jeszcze dwa zostały zapomniane u mnie.
Izo jestem Ci ogromnie wdzięczna za myśl o mnie, ale musisz poszukać im innego domku. Nie chcę brać roślinek na które nie mam pomysłu i docelowej miejscówki.
Ale jestem ooooogromnie wdzięczna za wcześniejsze roślinki. Wszystkie przyjęły się ładnie, a kalina gwiazdorzy kolorkami.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
UrsaMaior 20:26, 07 paź 2017

Spoko, spoko, w takim razie jaśminowce do wzięcia, ktoś chętny? To są Variegatusy, z białoobrzeżonymi listkami.