Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

malgol 21:26, 12 paź 2017

A co to za bodziszek tzn nazwę poprosze I on fioletowy czy niebieski bardziej?
A te Silvery to widzisz jaka że mnie ciapa, hi hi

Jutro sfoce swoją rabate to ocenisz co mi tam pasuje. Bo mnie ten przywrotnik jednak niepokoi...nie wiem jaki on kolor przybierze
kwartet 22:34, 12 paź 2017

Kasia
Brzózek może nie masz,ale foteliki do posiedzenia a i owszem,a one pachną nieziemsko(bridal crown)
malgol 22:36, 12 paź 2017

Iza, a zajrzyj do mnie I zobacz ostatnia fotke...to są według mnie Silvery sceptre właśnie. Zapomniałam nazwę ale już sobie przypomniałam. To możliwe? Twoje jakby inne...hmm
UlaB 22:42, 12 paź 2017

ja zajrzałam
moim zdaniem to raczej evergoldy ale moge sie mylic po zdjęciu
u siebie mam Silvery i są takie jak u Izy
malgol 22:48, 12 paź 2017

No właśnie też mi coś w nich nie pasuje. W szkolce nie było evergoldow gdy kupowałam te turzyce I właśnie dlatego wiem że to coś innego . I parwie pewna jestem że opisane były jako Silver sceptre...nie wiem co mam w takim razie
Johanka77 23:14, 12 paź 2017

Kolorowo,a nie buro!
UlaB 23:31, 12 paź 2017

Gosia, Silvery są zielone z białym wąskim paskiem na srodku - Twoje mi tak nie wyglądają ale na zdjeciu moze to byc złudne. Evergoldy mają ten pasek szerszy i bardziej żółty. Poza tym moje silvery w porównaniu do evergoldów (które jzu mi zdechły nomen omen i ich juz nie mam) mają taki bardziej niebieskawy odcień.
UrsaMaior 08:24, 13 paź 2017

malgol napisał(a)
A co to za bodziszek tzn nazwę poprosze I on fioletowy czy niebieski bardziej?
A te Silvery to widzisz jaka że mnie ciapa, hi hi

Jutro sfoce swoją rabate to ocenisz co mi tam pasuje. Bo mnie ten przywrotnik jednak niepokoi...nie wiem jaki on kolor przybierze

Bodziszek NN. Obok stał Rozanne i ten mój ma taki sam kolor, ale nieco mniejsze kwiaty i rośnie bardziej w górę, a nie w rozecie, jak Rozanne.

malgol napisał(a)
Iza, a zajrzyj do mnie I zobacz ostatnia fotke...to są według mnie Silvery sceptre właśnie. Zapomniałam nazwę ale już sobie przypomniałam. To możliwe? Twoje jakby inne...hmm

Zajrzałam, pokrojowo Evergoldy, z kolei kolorem do Silverów podobne. Zrób dodatkowe fotki od frontu.
UrsaMaior 08:24, 13 paź 2017

Johanka77 napisał(a)
Kolorowo,a nie buro!

Starałam się haha Dziś od rana słonko, może uda mi się wyskoczyć z aparatem
UrsaMaior 08:26, 13 paź 2017

UlaB napisał(a)
Gosia, Silvery są zielone z białym wąskim paskiem na srodku - Twoje mi tak nie wyglądają ale na zdjeciu moze to byc złudne. Evergoldy mają ten pasek szerszy i bardziej żółty. Poza tym moje silvery w porównaniu do evergoldów (które jzu mi zdechły nomen omen i ich juz nie mam) mają taki bardziej niebieskawy odcień.

Silvery na fotce z Romą to świeży dar od Tess, więc są bardziej zielone od moich starych, które z kolei są srebrzyste, a jedna kępa wręcz cytrynowa. Dziś spróbuję pokazać te różnice w kolorze, nie wiem od czego zależą...