Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 22:26, 05 lis 2017

Też zazdroszczę
mrokasia 22:33, 05 lis 2017

Sama sobie zazdroszczę .
UrsaMaior 22:45, 05 lis 2017

Pod Twoją nieobecność kolejne hortki kupiłam. Znów powiększanie rabat będzie.
malgol 22:52, 05 lis 2017

Iza, kiedy Ty sezon zakonczysz ?tydzień byłam na wyjeździe więc ogród leżał odlogiem i Ogrodowisko też, wracam a tu nadal pełnią sezonu sadzenie, bukiety...
U mnie już nic nie kwitnie, muszę wymienić swoje jezowki na takie długo kwitnące jak Twoje.A moja hakone Nicolas też nie przebarwia sie jeszcze
Zana 23:13, 05 lis 2017

Nader gustowny szlafroczek. Do ogrodu akuratny. Ale Jola też się nabrała, hi,hi.
UrsaMaior 09:48, 06 lis 2017

malgol napisał(a)
Iza, kiedy Ty sezon zakonczysz ?tydzień byłam na wyjeździe więc ogród leżał odlogiem i Ogrodowisko też, wracam a tu nadal pełnią sezonu sadzenie, bukiety...
U mnie już nic nie kwitnie, muszę wymienić swoje jezowki na takie długo kwitnące jak Twoje.A moja hakone Nicolas też nie przebarwia sie jeszcze

Gosia, sezon zakończony, nowe hortensje zadołowałam, w tym sezonie już nic nie robię. W planie była jeszcze kostka za domem, ale czekam drugi rok aż sąsiad znajdzie czas i nie wiem czy znów nie przeniesie nas na przyszły sezon ehhh...Ulewy mu pokrzyżowały plany.
Te jeżówki to moje tegoroczne odkrycie, nie wiem co to za odmiana, ale wykupiłam z mojej szkółki wszystkie jakie były Piękne są, długo kwitną i pachną na dodatek. Kwitną jeszcze bukietami Green Jewel - też zadołowane. Na wiosnę duuużo pracy mi się szykuje.
UrsaMaior 09:50, 06 lis 2017

Zana napisał(a)
Nader gustowny szlafroczek. Do ogrodu akuratny. Ale Jola też się nabrała, hi,hi.

Hehehe taaa A jaki ciepły Tutaj wszyscy sąsiedzi tak chodzą, zero krępacji haha
mrokasia 09:53, 06 lis 2017

UrsaMaior napisał(a)
Pod Twoją nieobecność kolejne hortki kupiłam. Znów powiększanie rabat będzie.

Oooo, a jakie hortki? I które rabaty chcesz powiększać? Tę na środku?
mrokasia 09:55, 06 lis 2017

Ja mam do zadołowania 3 juki, co mi zostały a szkoda mi wyrzucić - może kto chce?
malgol 09:56, 06 lis 2017

Szlafroczek niczego sobie Ja na spacery po ogrodzie zamiast własnej kurtki zakładam mężowska bo duza i wchodzi na szlafrok także wyobraż sobie taki widok...