Fajnie, dziękuję za porady. W końcu wiem, jak tą rabatę wykończyć. Cały sezon się nad nią grzebałam i nie wiedziałam, co zrobić z jej zapełnieniem, teraz już wiem
Jolu, jak człowiek staje się sierotą, niezależnie od wieku, dorośleje po raz drugi (tata odszedł 10 lat wcześniej). Wtedy musi jeszcze bardziej być odpowiedzialny za rodzinę, bo rodzice już nie pomogą. Ale smutki już za mną. Teraz rodzinka, praca, ogród, to forum zapełnia mi czas. Tylko czasem człowiek czuje się samotny, tak jak wszyscy
Pewnie, że mus tam zostać
Takie inspiracje nie są do ściągania, ale do natchnienia. Tam, w tej inspiracji kluczową role odgrywa ciemna ściana.
Róże u ciebie będą grały pierwsze skrzypce - wzorując się na owej inspiracji kolor przeniesiesz (ze ściany) na róże. A zamiast artemisi będą buksy - to kolor przeniesiony będzie z liści róż. Tu róża będzie aktorka pierwszoplanową, a reszta tylko wypełnieniem obrazu.
A już się martwiłam, że tej Artemis nie znam i nie widziałam w szkółce