Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Iwk4 17:32, 24 lis 2014

ryska napisał(a)
Hej Iwonko, też lubię tą trawkę, fajnie łączy się u mnie z ostrymi liśćmi juki Pozdrawiam

Reniu,chętnie to połączenie u ciebie zobaczę
Bogdzia 17:37, 24 lis 2014

Iwk4 napisał(a)
Tola wczoraj od mojej córci dostała w prezencie taką fajną obrożę czerwoną z apaszką. Pasuje do kokardek, więc może uzna, że więcej nie musi się stroić

Zależy jak wielka z niej strojnisia.Pozdrówka zostawiam.
ryska 17:38, 24 lis 2014

Iwk4 napisał(a)

Reniu,chętnie to połączenie u ciebie zobaczę

To coś takiego, zaraz usunę zdjęcie, daj tylko sygnał
Iwk4 18:01, 24 lis 2014

Reniu, nie usuwaj fotki, zostaw. Co na moim wątku, to moje
Ładne połączenie kolorystyczne. Twoje jukki możesz wkleić do wątku o jukkach - wczoraj powstał
Iwk4 18:04, 24 lis 2014

Bogdzia napisał(a)

Zależy jak wielka z niej strojnisia.Pozdrówka zostawiam.

Wiatr dziś lepiej się stroił od mojej suni, bo z dwóch trawek zerwał mi kokardki. Musiałam wiązać od nowa,
Viola 18:58, 24 lis 2014

Iwk4 napisał(a)

Wiatr dziś lepiej się stroił od mojej suni, bo z dwóch trawek zerwał mi kokardki. Musiałam wiązać od nowa,

W zeszłym roku pozrywał mi "czapki" z niektórych roślinek tez się chciał wystroić
BarbaraM 20:04, 24 lis 2014

Iwk4 napisał(a)
Wczoraj powiązałam trawki: miskanty i stipę. Na pewno trzeba powiązać miskanty. Stipę czytałam, że różnie się robi. Ja związałam, bo na zimę zrobiłam czerwone kokardki. Dekoracje zimowe na zewnątrz też zrobię czerwone Mam nadzieję, że spadnie troszkę śniegu na święta.

Ale mi się te kokardki podobają
Nallar 20:54, 24 lis 2014

Iwk4 napisał(a)
Ewa, dzięki za radę, poszukam.
Choć jak przeczytałam pierwsze słowo, to myślałam,że ktoś umarł

Bo u nas we wsi kilka dni temu wyszła starsza pani z domu (demencja) i się zgubiła i jeszcze jej nie znaleziono.
Przewrażliwiona jestem...

Trochę nie na temat, ale chciałam zapytać czy są jakieś wieści o zaginionej pani? Jakoś nie mogę przestać o niej myśleć.
Iwk4 21:17, 24 lis 2014

Nallar napisał(a)

Trochę nie na temat, ale chciałam zapytać czy są jakieś wieści o zaginionej pani? Jakoś nie mogę przestać o niej myśleć.

Ewa, nadal nic nie wiadomo, choć ludzie tak pragnęli, by się odnalazła, ze wersji było, co niemiara. W lasach zwierzyna, nie jest to dobrze w tym przypadku. Wokoło są lasy, strażacy je przeczesywali bez skutku. Jeśli nie zabłądziła do czyjegoś domu, to nie miała żadnych szans w lesie

Sprawdzałam przed chwilą wpisy z gazety, ostatni wpis wprawdzie z 20 listopada - ale nadal staruszka nie odnaleziona. Wyszła z domu w kapciach i sweterku 12 listopada.
cytat:
"Policja wciąż nie odnalazła zaginionej 87-letniej Elżbiety Machalewskiej, która wyszła z domu rano 12 listopada. Miała wówczas na sobie tylko sweter i spodnie. Kobieta choruje na alzheimera. Podjęto natychmiast akcję poszukiwawczą. Starszej kobiety szukali strażacy zawodowi i ochotnicy oraz policjanci z Tucholi i z okolicznych jednostek. Akcja trwała w dzień i w nocy. - Dotąd nie udało się jej jednak odnaleźć. Zwróciliśmy się o pomoc do jednostek w całej Polsce - mówi Marcin Szulczyk, z policji w Tucholi. - Czekamy na sygnały o zaginionej, ale na bieżąco prowadzimy akcję. (www.pomorska.pl) "
Nallar 21:55, 24 lis 2014

Na ten artykuł trafiłam w necie, więc śledzę go na bieżąco, ale nie byłam pewna czy to ta sama kobieta, o której pisałaś. Kurcze przecież nie mogła się rozpłynąć.