No to i tak się dał udobruchać (a i z tą czerwienią to nawet ładniej )..u mnie choinka dwa lata była elegancka stonowana pasująca do wnętrza, a w tym dziecko ma życzenie KOLOROWO,ale nie dwa kolory...multikolor!! W salonie już im stół nakryłam ceratą w mikołaje i bałwanki.. No radosny kicz Ale choinki swojej to aż się boję co ona(starsza) tam będzie chciała nawieszać , bo malutkiej to jeszcze obojętne! I na dodatek muszę tch bombek kolorowiastych dokupić ,bo znajdzie się zaledwie parę sztuk a choinka duża..
Pierniczki upieczone ,PYSZNE
Stroiki bardzo ładne, takie delikatne. Też zaczęłam robić, ale, ja chciałam w tym roku mieć "na bogato" i jakoś nie mogę się oswoić z tą ilością. Chyba będę zmieniać, do świąt jeszcze sporo czasu, więc jak nie będę miała dalej przekonania to pozmieniam.
Iwonko ślicznie świątecznie I z czerwonym fajniej , bo jak u Ciebie bez czerwonego w ogrodzie? Nie może być. Świeczniki to oddzielne pojemniczki czy decoupage na świecy robiłaś bezpośrednio?
Ewuś, świeczniki są z klocków drewnianych w środku z dziurką na podgrzewacze. Jak zdążę, to zrobię jeszcze na prezent jedne. Mam w planie zrobić na prezent do szkoły dwie szkatułki na biżuterię i drobiazgi. W sobotę kupowałam surowe po 11-12 zł. Gotowe są droższe. W zeszłym roku trochę się uczyłam tej techniki. Córci robiłam świeczniki, podkładki i szkatułkę z magnoliami Białe
Na świecy też można robić. Serwetkę - pojedynczą warstwę podsusza się na świecy suszarką. Tylko wtedy się nie lakieruje.