Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Iwk4 21:54, 11 gru 2014

eda napisał(a)
Zdrówka i miłego dnia

O, znalazłaś się Edytko, buziam
Iwk4 21:59, 11 gru 2014

hanka_andrus napisał(a)
Gratuluję dziecków. Rodzice dowiadują sie czy dobrze dzieci się wychowały, jak te juz własne rodziny założą.

Haniu, masz rację. Czasami się to wie dużo, dużo później. Jest w życiu taki moment, kiedy stwierdzamy, że naszym dzieciom się udało to dorosłe życie.
Moje są na początku tej drogi. Jeszcze nie założyły rodzin, dopiero się usamodzielniają
Iwk4 22:00, 11 gru 2014

Bogdziu, miło mi , pozdrawiam
gardney 22:02, 11 gru 2014

Zazdroszczę Takiej rodziny. Rodzina to największy skarb. Jak dzieci dużo w domu to i fajnie i mega trudno podziwiam bardzo. Na mnie dwójka maluchów póki co antykoncepctjnie podzialala a nigdy się tego po sobie nie spodziewałam a u mnie tylko dwójka. Chyba zmęczenie materiału
Co do spełnienia bardzo mądre słowa. Cieszę się ze mogę czytać takie rzeczy i zapamiętywać
Iwk4 22:03, 11 gru 2014

07_Rene napisał(a)
Witam, wpadam z rewizytą
Dziękuję za inspiracje, które u mnie zostawiłaś, przypadły mi do gustu. Coś tam przejrzałam Twój wątek, pewnie jeszcze wrócę w wolnym czasie i stwierdzam, że gna jak szalony. Prawie 300 stron w pół roku, to jest tempo

Reniu, cieszę się, ze wpadłaś do mnie. Nie zaznaczam wątków, bo za dużo mi powiadomień na maila przychodzi. Teraz cię nie zgubię, bo byłaś u mnie Pozdrawiam cię
Iwk4 22:13, 11 gru 2014

gardney napisał(a)
Zazdroszczę Takiej rodziny. Rodzina to największy skarb. Jak dzieci dużo w domu to i fajnie i mega trudno podziwiam bardzo. Na mnie dwójka maluchów póki co antykoncepctjnie podzialala a nigdy się tego po sobie nie spodziewałam a u mnie tylko dwójka. Chyba zmęczenie materiału
Co do spełnienia bardzo mądre słowa. Cieszę się ze mogę czytać takie rzeczy i zapamiętywać

Magda, piszesz o tej antykoncepcji, przypomniało mi się coś:
W szkole młody nauczyciel, bardzo fajny, kawaler pracuje pierwszy rok. Bardzo dobrze sobie radzi z dziećmi, wypełnia należycie swoje obowiązki, na przerwach ma dyżury na korytarzu. Nikt nie lubi dyżurów na górnym korytarzu, bo tam są młodsze klasy: dzieci krzyczą, biegają, wrzeszczą, że własnych myśli człowiek nie słyszy. Po jednym z takich dyżurów nauczyciel żali się w pokoju nauczycielskim:
"Odkąd jestem na górze, odechciewa mi się dzieci" . Wybuchnęliśmy śmiechem, bo wyobraziliśmy sobie po jego słowach sytuację intymną damsko - męską, a on biedak myślał o dyżurach.
gardney 22:37, 11 gru 2014

Haha świetne
No ja jestem widać na etapie górnego korytarza tylko czy jak zejde na niższy nadal będę w stanie wrócić na ten górny albo się rozdwoic i być i tu i tu
Jako że skleroza to siostra moja rodzona to pewnie za kilka lat wskocze ochoczo w pieluchy. Może i dobrze czasem mieć skleroze ale tyle dzieciaków to jak jazda bez trzymanki podziw mój budzą takie kobiety co tyle dzieciaczkow wychowaly.
Iwk4 22:46, 11 gru 2014

Magda, zawsze zostaje ci jeszcze przypadek. pamiętaj tylko, że przypadkom trzeba pomóc
Ze mnie się lekarz śmiał, jak mówiłam, że chyba pyliło w tym czasie A najlepsze, że synek miał się w Boże Narodzenie urodzić a potem się rozmyślił i jest Sylwestrowy Przecież nie może być dwóch Jezusków
Iwk4 23:41, 11 gru 2014

Byłam u Zabaewy, znowu czaruje zdjęciami. Jesienna nostalgia:
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/74/749969/original.jpg
Ewkakonewka 23:45, 11 gru 2014

Ciekawe przemyślenia o dzieciach. Ja ciągle nie mogę uwierzyć, że tak szybko rosną. A już, że się będą chciały wyprowadzić to wogóle nie mieści mi się w głowie eh. A wychowanie temat rzeka, ale jak się człowiek przez tyle lat stara to chyba musi być dobrze. Oby nasze dzieci były mądrymi ludźmi buziaki