Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Mirka 21:41, 12 maj 2015

Iwonko piękne zmiany u ciebie śledzę po cichutku Co do sadzonek odpisałam u siebie
Iwk4 21:47, 12 maj 2015

Kamajla napisał(a)
Super, że eM jednak się przekonał. Niefajnie byłoy, gdyby kręcił nosem. Może jednak jeszcze coś przywiezie?

Mój M to Kamilko poczciwy chłop. Wziął dziś urlop, bo musiał kilka spraw załatwić. Przyjechał rano do domku. Kiedy przyszłam z pracy - opał był pocięty, pół drewutni dalej rozebrana, pomógł naszemu fachowcowi przy belkach dachowych, obiad był ugotowany, a jak przyszłam z zebrania, zdążył jeszcze położyć krawężnik przy nowej rabatce. Nie wiem, jak on zdołał tyle zrobić
Będą tam rozplenice i jeżówki. Jutro pokażę, dziś było już późno, jak skończył.
Iwk4 21:47, 12 maj 2015

Mirka napisał(a)
Iwonko piękne zmiany u ciebie śledzę po cichutku Co do sadzonek odpisałam u siebie

Mirko, już idę do ciebie
frezja 22:26, 12 maj 2015

Iwk4 napisał(a)

Ewa, dziękuję za to, co napisałaś. bardzo lubię tę rabatkę. Dziś bez tych tulipanów było już mniej kolorowo. Czegoś mi brakowało. Chyba dosadzę tam begonie dla koloru, bo zanim ruszą jeżówki, będzie mi łyso

mam wiele roślin ale begonii jeszcze nie miałam nigdy..jaka jest w uprawie czy masz jakies doświadczenia?
Bogdzia 23:08, 12 maj 2015

Iwk4 napisał(a)

Mój M to Kamilko poczciwy chłop. Wziął dziś urlop, bo musiał kilka spraw załatwić. Przyjechał rano do domku. Kiedy przyszłam z pracy - opał był pocięty, pół drewutni dalej rozebrana, pomógł naszemu fachowcowi przy belkach dachowych, obiad był ugotowany, a jak przyszłam z zebrania, zdążył jeszcze położyć krawężnik przy nowej rabatce. Nie wiem, jak on zdołał tyle zrobić
Będą tam rozplenice i jeżówki. Jutro pokażę, dziś było już późno, jak skończył.

To się napracował.
Ewa777 01:41, 13 maj 2015

Iwonko, podziwiam Twoją odwagę w cięciu niwaka. Ale przy takim wsparciu z forum, to może i ja bym zaryzykowała. Bardzo dobrze Ci poszło Myślę, że jeszcze go podetniesz, jak nie będzie coś pasować - masz już wprawę Stożki są wszędzie, a takie drzewko tylko u Ciebie. Niech Ci dobrze rośnie
Iwk4 06:17, 13 maj 2015

Ewuniu, wiesz, że wtedy, jak cięłam myślałam o twoim M. Wtedy bardzo jego umiejętności i doświadczenie mi by się przydało.
Iwk4 07:20, 13 maj 2015

Mam jednego czosnka podrzutka dosłownie. Nie sadziłam, a jest. Skąd? Nie wiem
Dziś po południu:
Ewa777 10:23, 13 maj 2015

Iwk4 napisał(a)
Ewuniu, wiesz, że wtedy, jak cięłam myślałam o twoim M. Wtedy bardzo jego umiejętności i doświadczenie mi by się przydało.

My wykopaliśmy 3 bukszpany-potwory, żeby zrobić miejsce dla róży pnącej. M. będzie robił z nich bonsai Na razie siedzą w donicach
MAD 10:27, 13 maj 2015

Tak czytam i zaczynam mieć wyrzuty sumienia, że zaproponowałam zrobienie z niego NIWAKI. Zobaczysz, piękny będzie. Mój eM tez się załamał jak zobaczył jak mojego bukszpana obsmuszyłam.