Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Malgosik 12:20, 23 lip 2015

Iwonko podziwiam ze Ci się chce takie dokładne relacje zdawać z tego co już wcześniej zostało zrobione.
MiraR 12:32, 23 lip 2015

MirellaB napisał(a)
Jak to mówi mój znajomy "trawa to nie h.j zawsze odrośnie"

Mirella jesteś niemożliwa hahaha

Iwka to w takim razie czekam na sprawozdanko ze ścianki wodnej
ryska 12:46, 23 lip 2015

Iwonko pozdrawiam
ren133 12:48, 23 lip 2015

Iwk4 napisał(a)
Reniu, skapitulowałam.
Podlewam, dostały biohumus i pokrzywę i jest chyba gorzej. Czekam do września na wymianę. Staram się być bardzo cierpliwa, ale co jakiś czas podchodzę i wyciągam z ziemi upadłego
Pozdrawiam

Sorry że tak Cię gnębię ... ale ten upadły to taki zasuszony jest już na amen? ... i jak wyglądają korzenie?
MirellaB 19:17, 23 lip 2015

Iwonka zajrzyj do mnie Wstawiłam kilka fotek rabaty kwiatowej. To największa rabata w moim ogrodzie, będę ją obsadzała w przyszłym roku, ale zobacz co już tam mam - prawie gąszcz
Donia72 21:53, 23 lip 2015

Iwonko, przyszłam się przywitać
Mirka 21:59, 23 lip 2015

Iwk4 napisał(a)
Ewa, wykorzystuję pogodę i lekkie ochłodzenie i tnę ostatnie buksiki
Matko a ja nawet nie zaczęłam ciąć jak sam radę to w weekend. Iwonko muszę zapytać już dawno chciałam dlaczego wybrałeś taki kolor wokół oczka ?
Karol99 22:01, 23 lip 2015

Iwk4 napisał(a)
Beatko, ta burza nie była taka straszna

Na szczescie. Bo ta poprzednia to jakas masakra..
Ivvvona 22:09, 23 lip 2015

Iwonko, przeglądam pomalutku Twój wątek i podziwiam zmiany jakie w nim zachodzą. Chciałam Cię zapytać coś więcej o tą niebieską trzykrotkę - jak się sprawuje, jaka wysoka rośnie, lubi słońce czy cień? Będę wdzięczna
Iwk4 22:21, 23 lip 2015

Malgosik napisał(a)
Iwonko podziwiam ze Ci się chce takie dokładne relacje zdawać z tego co już wcześniej zostało zrobione.

Małgoś, akurat miałam wenę, to tak zrobiłam, ale po takim wysiłku umysłowym czas był na pracę fizyczną, więc dziś sobie popracowałam w domu i ogrodzie.
Przycięłam wszystkie buksy, najwięcej czasu zajęło mi przycięcie żywopłotu z bukszpanu, ale chyba Zbyszek będzie musiał poprawiać nożycami elektrycznymi - ma lepsze oko Co nieco poprzesadzałam 10 cm dalej, bo mi nie pasowało
Trochę popieliłam i nawet nie wiem kiedy, wieczór się zrobił. Było przyjemnie, pochmurno, po deszczu, w sam raz na drobny szlif w ogrodzie
A wieczorem przy płocie podziwiałam z sąsiadką jej hortensję - jest piękna, tylko nazwy nie znam. Na początku limonkowa, potem biała, a na koniec sezonu przebarwia się na bordowo. I Vanilka to nie jest. Ma inne gałązki