Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród prawie romantyczny

Ogród prawie romantyczny

Bogdzia 21:02, 17 gru 2014

Piękne kwiatki. Widzę ze rozmnażasz bodziszki wspaniałe , też je lubię i też muszę rozmnożyc. Miło popatrzec na kwiatki w ponure, ciemne dni. Zdrówka zyczę bo świeta już za progiem i żal by było spedzic je w łóżku.
Napia 21:56, 17 gru 2014

Bogdzia napisał(a)
Piękne kwiatki. Widzę ze rozmnażasz bodziszki wspaniałe , też je lubię i też muszę rozmnożyc. Miło popatrzec na kwiatki w ponure, ciemne dni. Zdrówka zyczę bo świeta już za progiem i żal by było spedzic je w łóżku.

Kwiatki kocham, a wiosną oprócz bodziszków wspaniałych, zaproszę do ogrodu jeszcze korzeniaste
Za życzenia dziękuję bardzo już lepiej Święta w łóżku - to nie brzmi dobrze, a mam już za sobą takie doświadczenie i za nic nie chciałabym powtórzyć, brrr...
Wczoraj powiedziałam M. , że w tym roku pierniczków już raczej nie będzie - zaprotestował i zaoferował pomoc, gdy dojdę do siebie we wszystkich cięższych pracach czego to mężczyźni nie zrobią dla słodyczy hihi
Pozdrawiam serdecznie
Ewkakonewka 09:37, 19 gru 2014

Zdrowia życzę Zawsze słaby czas na choróbsko, ale w święta najsłabszy ;( Jeszcze chwilka czasu jest, a pomoc M. bezcenna Muszą te pierniczki być pyszne mniam
Gardener27 17:52, 19 gru 2014

Witaj Agnieszko

U niektórych w wątkach święta w zaawansowanym stadium a u innych z kolei wiosna i lato Zdecydowanie wolę tę drugą opcję Odliczam dni do wiosny i całego dobrodziejstwa jakie ze sobą niesie Dobrze wiesz o czym mówię ...
Czytam że wirus Cię dopadł ale już powoli wychodzisz na prostą Dużo zdrówka życzę i więcej wolnego czasu zwłaszcza na pieczenie pierniczków

Ps Pytałaś o miskanty ML U mnie rosną w półcieniu i bardzo dobrze sobie radzą choć mam je pierwszy sezon Połączenie ich z hortensjami bukietowymi to bardzo dobry pomysł Też mam u siebie na rabacie taką kombinację Przypomnij to pokażę na wiosnę

Pozdrawiam
marta_d 12:58, 23 gru 2014

Agnieszko!
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia pragnę złożyć Tobie, oraz Twoim najbliższym życzenia świąteczne, pomyślności, radości, duużo zdrówka i tego, aby nigdy nie zabrakło weny ogrodowej Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
lojalna_ 00:01, 24 gru 2014

Buziaczki zostawiam slodkie jak swiateczne pierniczki
Napia 10:26, 25 gru 2014

Radosnych i spokojnych Świąt pachnących choinką i pierniczkami, pogody ducha i wielu miłych spotkań z rodziną i przyjaciółmi!

Napia 14:10, 25 gru 2014

Gardener27 napisał(a)
Witaj Agnieszko

U niektórych w wątkach święta w zaawansowanym stadium a u innych z kolei wiosna i lato Zdecydowanie wolę tę drugą opcję Odliczam dni do wiosny i całego dobrodziejstwa jakie ze sobą niesie Dobrze wiesz o czym mówię ...
Czytam że wirus Cię dopadł ale już powoli wychodzisz na prostą Dużo zdrówka życzę i więcej wolnego czasu zwłaszcza na pieczenie pierniczków

Ps Pytałaś o miskanty ML U mnie rosną w półcieniu i bardzo dobrze sobie radzą choć mam je pierwszy sezon Połączenie ich z hortensjami bukietowymi to bardzo dobry pomysł Też mam u siebie na rabacie taką kombinację Przypomnij to pokażę na wiosnę

Pozdrawiam

Witaj Przemku dawno Cię nie było, a i ja ostatnio zagoniona jestem - najpierw choroba, potem nawał obowiązków i ciągłe zmiany planów. Pierniczki upieczone, jak zawsze wyszły pyszne, korzenne, takie jak lubię
Coraz bardziej jestem przekonana do tego zestawu - miskanty ML i limelighty. Nie czekaj do wiosny z pokazywaniem takich piękności chciałabym zobaczyć wcześniej Twoją rabatkę z hortkami
Napia 14:14, 25 gru 2014

marta_d napisał(a)
Agnieszko!
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia pragnę złożyć Tobie, oraz Twoim najbliższym życzenia świąteczne, pomyślności, radości, duużo zdrówka i tego, aby nigdy nie zabrakło weny ogrodowej Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

Bardzo dziękuję za piękne życzenia
Za swojej strony życzę spokoju, radości i spełnienia marzeń! Wszystkiego najlepszego
Napia 14:16, 25 gru 2014

lojalna_ napisał(a)
Buziaczki zostawiam slodkie jak swiateczne pierniczki

Buziaczki odsyłam, na pierniczki zapraszam