Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród prawie romantyczny

Ogród prawie romantyczny

Napia 23:14, 02 mar 2015

zabaewa napisał(a)
Potwierdzam za Agą - spotkanie jak przeciąg między halami - cmok, fota, parę uśmiechów i dalej w ogrodowe szaleństwo. Ale fajnie było sie na chwilę razem zatrzymać w tym szaleństwie

Haha, ten przeciąg mnie ubawił Naprawdę fajnie było się spotkać w realu, pogadać, pośmiać się, nawet jeżeli tylko trwało to niedługo Myślę, że będzie jeszcze okazja do kolejnych spotkań.
hanka_andrus 23:22, 02 mar 2015

Pewnie, niech no tylko zakwitną bzy. Okazji w maju aż nadto: bzy, rododendrony, sam pałac w Kórniku. i jeszcze Ogród Botaniczny w Poznaniu.
Iwk4 23:29, 02 mar 2015

Agnieszko, czytam o spotkaniu i się uśmiechnęłam do tego "przeciągu". Coraz mniej czasu wszyscy mają
Napia 23:32, 02 mar 2015

hanka_andrus napisał(a)
Pewnie, niech no tylko zakwitną bzy. Okazji w maju aż nadto: bzy, rododendrony, sam pałac w Kórniku. i jeszcze Ogród Botaniczny w Poznaniu.

Haniu, kwitnące rododendrony w Kórniku to widok niezapomniany a w Ogrodzie Botanicznym na początku maja też coś się szykuje Już się cieszę i na piękne widoki i na miłe spotkania) Może Ty również wybierzesz się do Poznania?
GorAna 23:33, 02 mar 2015

Agnieszko, ja dotarłam na Gardenię dopiero około 14, bo mnie sprawy zatrzymały przed wyjazdem....szkoda, że się z Wami nie spotkałam.....ale co się odwlecze...... już Danusia planuje następne spotkanie, to może tam zdążę
Pozdrawiam
Kasya 23:33, 02 mar 2015

A jakieś zakupy na Gardenii były ?
Bo jakoś nic na ten temat nie doczytalam...
Napia 23:34, 02 mar 2015

Iwk4 napisał(a)
Agnieszko, czytam o spotkaniu i się uśmiechnęłam do tego "przeciągu". Coraz mniej czasu wszyscy mają

Ale naprawdę tak było, dużo śmiechu, paplaniny, ważnych i mniej ważnych informacji, a potem wszyscy pobiegli oglądać wystawy i robić zakupy
Biegnę do Ciebie, bo słyszę, że stipę już pikujesz Mnie to dopiero czeka, ale muszę się podszkolić
Napia 23:37, 02 mar 2015

GorAna napisał(a)
Agnieszko, ja dotarłam na Gardenię dopiero około 14, bo mnie sprawy zatrzymały przed wyjazdem....szkoda, że się z Wami nie spotkałam.....ale co się odwlecze...... już Danusia planuje następne spotkanie, to może tam zdążę
Pozdrawiam

Aniu, wiele osób się minęło, czytałam na wątku spotkaniowym, ktoś przyjechał wcześniej, ktoś później Dla mnie to było pierwsze takie spotkanie i bardzo miłe Ale będzie myślę jeszcze niejedna okazja, by się spotkać
Pozdrawiam serdecznie
Napia 23:41, 02 mar 2015

Kasya napisał(a)
A jakieś zakupy na Gardenii były ?
Bo jakoś nic na ten temat nie doczytalam...

Były Kasiu, ale skromne
Przyjechałam z nastawieniem, że oglądam, szukam inspiracji, a skończyło się jak zwykle, czyli wyszłam z dwoma doniczkami ciemierników, bez kwiatków jeszcze, karpami dalii, cebulami tuberozy i takim zakręconym drutem z ptaszkiem, który natychmiast wylądował na rabacie z lawendą i różą. Bardzo tam pasuje.
Zdjęcia postaram się porobić w weekend, bo gdy wracam z pracy jest już niestety ciemno. I jeszcze na pogoda ... Znowu wypatruję słońca
malgorzata_s... 23:52, 02 mar 2015

Nadrobiłam, Gardenię zobaczyłam waszymi oczkami i szykuje się na przyszły rok Czekam na fotki