Gemciu myślisz ze wiek ma znaczenie? Ja tam zawsze wyniucham mądrych i doświadczonych, bardzo ich słucham.
Ale nigdy nie odmawiam inteligencji i wiedzy młodszym od siebie

potrafią zadziwić czasem studenciki starego profesora. Nie raz widziałam.
Wielu informacji szukam i słucham innych. Jak ktoś pyta to chce pomóc jeśli coś wiem albo mi się wydaje ze wiem

na dany temat. Po prostu tak zwyczajnie chciałam pomoc. Bo tak na logikę. Ile pierwiastków włożysz do pryzmy tyle wyciągniesz. Nie licząc tych co się ulotnia. Różne rośliny mają różne wymagania. Dlatego przyswajaja mikroelementy w różnych proporcjach właściwych z grubsza dla danego gatunku. Jeśli będziesz dawać na pryzme tylko jeden lub dwa gatunki to uzyskasz z nich bardzo niezroznicowany kompost pod względem zarówno mikroelementów jak i bakterii. I taki kompost nie będzie kompostem tak naprawdę bo kompostu się tak nie wytwarza. To moje mądrości ludowe. Czy mam rację nie wiem. W każdym bądź razie nawet jeśli ktoś chciałby powiedzieć kobieto zamilcz bo się nie znasz, to myślę że z tej mojej paplaniny wynika jedno dobre - dyskusja. Tym się pocieszam
To co ciekawego piszą za oceanem? Każdy pisze ze coś wie ale owiewa to woalką tajemnicy.
Twój piętrowy kompostownik to twój patent czy ktoś już coś takiego zrobił?
I serio ktoś napisał w jakichś publikacjeach ze z takiej materii jakbtwoja zrobi się kompost? Ale konkretnie używając nazwy kompost?