Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ewulkowy ogród pod lasem początki...

Ewulkowy ogród pod lasem początki...

jona 21:35, 11 kwi 2015

pasjonatkaamatorka napisał(a)
Pracowita sobota,wszystkie roślinki i drzewka podkarmione,mini warzywnik wyznaczony,ziemia dokarmiona czeka na nasiona, rabatki wyczyszczone, wyściólkowane korą (uwielbiam jej zapach,otwieram worek i "sztacham"wrzosy wypielegnowane,przesadzone do żarnowca,powoli wszystko sie tworzy.Mam dwa trudne miejsca ale wszystko w swoim czasie się wyklaruje
W domku "robi się" łazienka,widać postępy Jestem gotowa do siania trawy ,poczekam tylko do 16-go bo wtedy włączą wodę na działkach.

Najpierw się zdziwiłam, że to wszystko w jeden dzień, ale doczytałam, że się "sztachałaś"

pasjonatkaam... 22:06, 11 kwi 2015

jona napisał(a)

Najpierw się zdziwiłam, że to wszystko w jeden dzień, ale doczytałam, że się "sztachałaś"

Katkak 21:48, 12 kwi 2015

Ewcia zrobiłam zdjęcie tej trawy (mozga), którą mam Ci wysłać. Zobacz jak ona wygląda, bo nie wiem czy nie zrobię Ci nią niedźwiedziej przysługi. Tak się cholera rozrasta, że ciężko z nią sobie poradzić. Ja chcę się jej pozbyć zupełnie.
Agatek 08:26, 13 kwi 2015

Pracowity weekend miałaś
pasjonatkaam... 11:25, 13 kwi 2015

Kasiunia, jak ona taka upierdliwa to nie wysyłaj,troszkę już trawek uzbierałam.Dziekuję ,buziaki
Agatek 11:52, 13 kwi 2015

Ja czekam i czekam na trawki w swoim O, chyba wybiorę się do innego O na poszukiwania
pasjonatkaam... 13:49, 13 kwi 2015

Agatek napisał(a)
Ja czekam i czekam na trawki w swoim O, chyba wybiorę się do innego O na poszukiwania

nie chcesz zamówić przez neta?
Agatek 14:16, 13 kwi 2015

cały czas się boję jakoś
kachat 14:27, 13 kwi 2015

Ewulka, ale szalejesz, jak mały samochodzik - dopiero co zima sobie poszła, a ty już tyle zrobiłaś u siebie

Agatek, przyjedź do mojego ogrodniczego - trawki śliczce, ceny dobre, obok masz szkółkę gdzie ceny jeszcze lepszy a trawki jeszcze insze Jak będziesz dłużej czekać to ci wszystkie wykupią Niedaleko masz centrum handlowe outletowe w Piasecznie, tuż tuż kawałeczek dalej piękny park w Konstancinie (i jeszcze jedną szkółkę po drodze do zahaczenia ) - zrobisz zakupy trawkowe, poszperasz np. w tanich ciuchach, połazisz po cudnym parku... Jak dla mnie idealny plan na ładny ciepły dzień weekendowy
kosolka 14:59, 13 kwi 2015

Agata, z Trawki.pl nie masz co sie obawiać. Nie słyszałam żeby było coś nie tak. Zawsze same plusy o nich wszyscy piszą, ja też zamawiałam.