Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ewulkowy ogród pod lasem początki...

Ewulkowy ogród pod lasem początki...

pasjonatkaam... 15:29, 13 kwi 2015

Agatek napisał(a)
cały czas się boję jakoś

trawki.pl i bedziesz zadowolona! ja mam dobre zdanie!
kachat 15:31, 13 kwi 2015

no ja bym jednak średnio polecała to wyżej... Zależy, jakie trawki - te co ja kupiłam to niektóre były ładne i duże, inne mikroskopijne i nie warte swojej ceny
pasjonatkaam... 15:38, 13 kwi 2015

kachat napisał(a)
no ja bym jednak średnio polecała to wyżej... Zależy, jakie trawki - te co ja kupiłam to niektóre były ładne i duże, inne mikroskopijne i nie warte swojej ceny

a podałaś,że chcesz większe? wiem,że tam się podaje jaki chcesz rozmiar donicy.Ja zamówiłam wszystkie małe ze względu na koszty i tak urosną.
kachat 15:49, 13 kwi 2015

Rozmiarów żadnych nie podawałam, normalnie na stronie wrzuciłam do koszyka rośliny, przyszły niektóre baaaaardzo małe, np. miskant 3 razy mniejszy a niemal w tej samej cenie co potem kupiłam w stacjonarnym sklepie...
pasjonatkaam... 16:04, 13 kwi 2015

kachat napisał(a)
Rozmiarów żadnych nie podawałam, normalnie na stronie wrzuciłam do koszyka rośliny, przyszły niektóre baaaaardzo małe, np. miskant 3 razy mniejszy a niemal w tej samej cenie co potem kupiłam w stacjonarnym sklepie...

ja wolę zawsze popatrzeć i "pomacać" przed zakupem,raz się odważyłam przez internet kupić i się nie zawiodłam ale różnie może być jak widać..
kachat 16:10, 13 kwi 2015

Po tych zakupach postanowiłam nic więcej już przez neta nie zamawiać. Nie mówię, że odradzam jakoś mocno tamten sklep, po prostu jeden gatunek przyszedł bardzo ładny, a pozostałe bodajże 3 już nie za bardzo...
Agatek 19:11, 13 kwi 2015

ja też z tych macanych
Katkak 20:32, 15 kwi 2015

Ok Ewcia. Ja chcę się jej pozbyć w całości. Zaniosę ją do synka do przedszkola, bo tam Panie jakiś bylinowy ogródek tworzą własnymi siłami i każda roślinka jest mile widziana . Pozdrawiam.
pasjonatkaam... 11:14, 16 kwi 2015

Katkak napisał(a)
Ok Ewcia. Ja chcę się jej pozbyć w całości. Zaniosę ją do synka do przedszkola, bo tam Panie jakiś bylinowy ogródek tworzą własnymi siłami i każda roślinka jest mile widziana . Pozdrawiam.

jasne,świetny pomysł,pozdrówka!
Mathildis 00:03, 18 kwi 2015

pasjonatkaamatorka napisał(a)
dokładnie tak,Ola,wszystkie róże już w pączkach
po tych deszczach jak przyjdzie słonko to szybko się zrobi pieknie!

warto czekać na kwitnienie róż