anka_
14:20, 16 lut 2017

Dlaczego piszesz Renato, że oszalałaś? Może właśnie przeciwnie? Nie ma nic lepszego smakowo i zdrowszego jak własnoręcznie wyprodukowana żywność. Choć masz rację, niektórzy tak do tego podchodzą- "po co, nieopłaca się...'. Na mnie też co niektórzy patrzą się z politowaniem w sezonie, produkcja idzie pełną parą. Niestety własnego twarogu czy masła już nie mam możliwości robić. A szkoda...
Chleb na zakwasie jakoś nie bardzo mi wychodził, idzie za to produkcja kajzerek i chałek i wszelkiej maści bułeczek maślanych. Może zdradzisz Renato sprawdzony przepis na chlebek własnej produkcji?
Chleb na zakwasie jakoś nie bardzo mi wychodził, idzie za to produkcja kajzerek i chałek i wszelkiej maści bułeczek maślanych. Może zdradzisz Renato sprawdzony przepis na chlebek własnej produkcji?
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams