Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

siaaska 18:34, 21 sty 2012

Jaka tu dyskusja się zrobiła na temat posyłania dzieci do przedszkola
Ja jestem za tym... Szkoda tylko że nam Kubę nie przyjęli bo mamusia w domu... a jak ja mam iść do pracy jak Kuba nie dostał się do przedszkola??? Takie błędne koło...
Tak w ogóle to u nas w wiosce mało miejsc w przedszkolu... 20 dzieci przyjęli a 17 na liście rezerwowej... Przydałby się dodatkowy oddział... Jak nie to trzeba będzie posłać go w Bielsku...
kaisog1 21:44, 21 sty 2012

Magdo miło Cię gościć w naszym wątku Staram się zachowywać tą rodzinną atmosferę i tu i w życiu Czasem wychodzi, czasem nie, jak to w życiu Dziękuję za życzonka dla Kuby

Asia ja tyż się bałam, że mi Kuby nie przyjmą. Tyle, że ja na wychowawczym jestem do marca... dla przedszkola to tak jakbym pracowała Kiedyś nie było takich problemów. Dla dziecka zawsze się miejsce znalazło... a teraz.... ahhhh szkoda pisać. Masz rację, że to błędne koło. Najlepiej jakby człowiek pracował a dziecko samo się sobą zajmowało albo, żeby opiekunka była. U nas za dobrą opiekunkę trzeba pensję oddać
kaisog1 21:46, 21 sty 2012

Justyna(Juzia_G) jesteś na mapie ogrodów???
monteverde 01:16, 22 sty 2012

przywieź go do mnie
Juzia 11:46, 22 sty 2012

kaisog1 napisał(a)
Justyna(Juzia_G) jesteś na mapie ogrodów???

Jestem
kaisog1 12:45, 22 sty 2012

monteverde napisał(a)
przywieź go do mnie

Ania chętnie Tylko wiesz miałam bym drobne problemy, żeby odebrać go o 17 hahahhha

Justyna a myślałam, że gdzies bliżej mnie jesteś

siaaska 18:25, 22 sty 2012

kaisog1 napisał(a)
Magdo miło Cię gościć w naszym wątku Staram się zachowywać tą rodzinną atmosferę i tu i w życiu Czasem wychodzi, czasem nie, jak to w życiu Dziękuję za życzonka dla Kuby

Asia ja tyż się bałam, że mi Kuby nie przyjmą. Tyle, że ja na wychowawczym jestem do marca... dla przedszkola to tak jakbym pracowała Kiedyś nie było takich problemów. Dla dziecka zawsze się miejsce znalazło... a teraz.... ahhhh szkoda pisać. Masz rację, że to błędne koło. Najlepiej jakby człowiek pracował a dziecko samo się sobą zajmowało albo, żeby opiekunka była. U nas za dobrą opiekunkę trzeba pensję oddać

U nas Gosia podobnie... Lepiej siedzieć w domu niż zatrudnić opiekunkę bo przynajmniej wiem co się z dzieckiem dzieje... Ja jestem na wychowawczym z Natalką na razie do czerwca... Chciałabym wrócić do pracy ale Teściowa nie bardzo ma ochotę przypilnować Natalci a moi Rodzice niestety 150km od nas...
Neska 19:34, 22 sty 2012

Gosia moje dzieciaki nadal kaszlące, ale ratujemy się inhalacjami.
Juzia 16:37, 23 sty 2012

kaisog1 napisał(a)

przywieź go do mnie

Ania chętnie Tylko wiesz miałam bym drobne problemy, żeby odebrać go o 17 hahahhha

Justyna a myślałam, że gdzies bliżej mnie jesteś

Bardzo daleko też nie
Matka 00:44, 26 sty 2012

Następne urodzinki to juz chyba w Kubusiowie bedą??niech sie spełnią wszystkie plany...i odpoczywanie w samotni niech będzie w kolejnym sezonie już realne

WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI 18tki