Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Syla 10:40, 01 kwi 2012

Mam nadzieję , że Kubusiowi już lepiej ... pozdrowienia śle również duży Kuba .....
Syla 10:43, 01 kwi 2012

Może mu coś "siadło" na żołądku i tak zareagował lub, albo wirus beznadziejny ...... Ja w takich przypadkach podaję gastrolit rozpuszczony w wodzie (elektrolity) i co chwilkę do picia po dwie łyżki poza oczywiście wodą mineralna ..... buziaki Gosiek
Neska 12:15, 01 kwi 2012

Gosia od żołądka faktycznie może być wysoka temperatura. Jak teraz nie ma gorączki to raczej dobry znak. Wianuszek śliczny Różyczki pewnie Twojej produkcji.
waska 13:41, 01 kwi 2012

Właśnie przyszłam zobaczyć co z Kubą . może faktycznie od żołądka skoro temp nie rośnie teraz

a bali się normalnie?
Madzenka 13:55, 01 kwi 2012

kaisog1 napisał(a)
Ehhhh dziewczyny i co ja mam zrobić..... Kuba dzisiaj rano wymiotował a teraz temperatura.... I to taka, że lek stracza jedynie na 4 godziny..... Nie wiem czy lecieć z nim do lekarza czy czekac do poniedziałku....

Kasia w takich sytuacjach czopek jest niezawodny. Jest Nurofen w czopkach, bo pyralginy teraz chwilowo nie ma na rynku. Wiem, źe dzieciaki tego nie lubią ale szybko działa i w przypadku wymiotów wiesz, że podałaś odpowiednią dawkę. To tak na przyszłość, bo mam nadzieję, że wszystko ok.
I odezwij sie co z Kubą bo wszyscy przeźywają z Tobą
kaisog1 14:06, 01 kwi 2012

No u nas teraz 37,2. Na nas czopek nie działa zbyt dobrze. Lepiej działa nurofen w syropie. I tak stosuje paracetamol i ibuprofen naprzemiennie.
Chyba wytrzymamy do poniedziałku i pojedziemy do naszej doktor.
Bogdzia 14:07, 01 kwi 2012

Jak od zołądka to ja ryż błyskawiczny dzieciom gotowałam na wodzie . zawsze pomogło a mojej córce życie uratował w stanie wojennym kiedy lekarze po miesiącu leczenia całkiem zgłupieli już się wydawało i mnie i im że nie przezyje.Dobry tez jest węgiel (z apteki) bo wchłania trucizny.
monteverde 14:26, 01 kwi 2012

kaisog1 napisał(a)
No u nas teraz 37,2. Na nas czopek nie działa zbyt dobrze. Lepiej działa nurofen w syropie. I tak stosuje paracetamol i ibuprofen naprzemiennie.
Chyba wytrzymamy do poniedziałku i pojedziemy do naszej doktor.

Gosiu rób aby było dobrze, jesteś matka i wiesz co Kubusiowi najlepsze spokojnej niedzieli
kaisog1 14:40, 01 kwi 2012

Bożenko ryż juz jedliśmy A dzisiaj nawet dwie łyżki bardzo chudego rosołku. Kuba nie ma w zasadzie już problemów żołądkowych i nie wiem czy to napewno od brzucha było. Wymiotował tylko raz, wczoraj i to wszystko.

Ania ja własnie taka matka jak z koziej d.... trąba. Nie wiem czy dobrze robię...
Bogdzia 14:54, 01 kwi 2012

kaisog1 napisał(a)
Bożenko ryż juz jedliśmy A dzisiaj nawet dwie łyżki bardzo chudego rosołku. Kuba nie ma w zasadzie już problemów żołądkowych i nie wiem czy to napewno od brzucha było. Wymiotował tylko raz, wczoraj i to wszystko.

Ania ja własnie taka matka jak z koziej d.... trąba. Nie wiem czy dobrze robię...

a ma nadal gorączkę? Może już minęło jak zwymiotował i zrzucił z żołądka.