Może mu coś "siadło" na żołądku i tak zareagował lub, albo wirus beznadziejny ...... Ja w takich przypadkach podaję gastrolit rozpuszczony w wodzie (elektrolity) i co chwilkę do picia po dwie łyżki poza oczywiście wodą mineralna ..... buziaki Gosiek
Gosia od żołądka faktycznie może być wysoka temperatura. Jak teraz nie ma gorączki to raczej dobry znak. Wianuszek śliczny Różyczki pewnie Twojej produkcji.
Kasia w takich sytuacjach czopek jest niezawodny. Jest Nurofen w czopkach, bo pyralginy teraz chwilowo nie ma na rynku. Wiem, źe dzieciaki tego nie lubią ale szybko działa i w przypadku wymiotów wiesz, że podałaś odpowiednią dawkę. To tak na przyszłość, bo mam nadzieję, że wszystko ok.
I odezwij sie co z Kubą bo wszyscy przeźywają z Tobą
No u nas teraz 37,2. Na nas czopek nie działa zbyt dobrze. Lepiej działa nurofen w syropie. I tak stosuje paracetamol i ibuprofen naprzemiennie.
Chyba wytrzymamy do poniedziałku i pojedziemy do naszej doktor.
Jak od zołądka to ja ryż błyskawiczny dzieciom gotowałam na wodzie . zawsze pomogło a mojej córce życie uratował w stanie wojennym kiedy lekarze po miesiącu leczenia całkiem zgłupieli już się wydawało i mnie i im że nie przezyje.Dobry tez jest węgiel (z apteki) bo wchłania trucizny.
Bożenko ryż juz jedliśmy A dzisiaj nawet dwie łyżki bardzo chudego rosołku. Kuba nie ma w zasadzie już problemów żołądkowych i nie wiem czy to napewno od brzucha było. Wymiotował tylko raz, wczoraj i to wszystko.
Ania ja własnie taka matka jak z koziej d.... trąba. Nie wiem czy dobrze robię...