Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

beta 13:56, 23 lip 2012

Gasiu cudny miałaś wypadzik i to w dodatku w tak wspaniałym towarzystwie...

o projekcie nie wspomnę, bo to szczyt marzeń-przez samą Szefową namalowny, fiu, fiu

relaksu na leżaczkach zazdraszczam

ale cieszę się że zadowolona jesteś
Welka 14:07, 23 lip 2012

Zakupy jak widać udane, zakończone kawką w zapewne miłym towarzystwie, więć niedziela udana
betysia 20:16, 23 lip 2012

Witaj Gosienko !!!!
gdy ja przez weekend wspinalam sie po jakis " kamolach" Ty widze jeszcze przyjemniej spedzalas czas!!!!
oj juz wyobrazam sobie jak cudne spedzilyscie dzien z Danusia !!!!
zdjecia i zakupy superanckie!!!
sciskam i pozdrawiam!!!!!

p.s
dziekuje...
kaisog1 21:11, 23 lip 2012

Moniko taki dzień był mi potrzebny jak nie wiem co Bardzoooo lubię spędzać czas z Danusią, pogadać, pożartować Monika ja nad tym siedziałam poł roku a Dana to trzasneła w 15 minut! Jedziemy do Kubusiowa w niedzielę bądź poniedziałek. Ale jakby co możesz wysłac do Kubusiowa bezpośrednio.

Tereso[b] odpisałam na PW

[b]Irenko
plan juz wcielam od jakieś czasu A łopatka bardzo mi się przyda. Jest super... lekka i poręczna bardzo

Beata uwierz mi, że wcale mi się wracać do domu nie chciało.... jak sobie leżałyśmy na tych leżaczkach to było sielsko anielsko

Ewelinka ojjj bardzooo udana

Betysiu dzień był piękny Z Danusią to nawet w ulewę się człowiek nie nudzi A zdjęcia to zasługa Dany, która wozi wszędzie aparat Ale jak podpisała fajosko te zdjęcia

Matka 21:22, 23 lip 2012

Ależ Ty masz fajnie z tą naszą Danusią
monitka 22:12, 23 lip 2012

kaisog1 napisał(a)
Moniko taki dzień był mi potrzebny jak nie wiem co Bardzoooo lubię spędzać czas z Danusią, pogadać, pożartować Monika ja nad tym siedziałam poł roku a Dana to trzasneła w 15 minut! Jedziemy do Kubusiowa w niedzielę bądź poniedziałek. Ale jakby co możesz wysłac do Kubusiowa bezpośrednio.

15 minut...to się nazywa talent
Gosiu do Kubusiowa to chyba mi bardziej mi pasuje bo muszę jakiś karton zorganizować i mogłoby do końca tygodnia już nie dojść. Podaj adres na PW.
Ciekawa jestem ile taka paczka może iść? Wysłać to pocztą, kurierem? Kurcze nie mam doświadczenia w wysyłaniu roślin...
kaisog1 22:13, 23 lip 2012

Monika... poczekaj spytam M czy da się wysłać kuriera do Ciebie od niego z firmy
Ana 22:14, 23 lip 2012

no no no, ale Ci dobrze
Ana 22:15, 23 lip 2012

kaisog1 napisał(a)
....chciałam pokazać Wam jaki prezent dostałam od Danusi! Zobaczcie sami jaka super łopatko-nabieraczka Buziaczek wielgachny Danuś!

Ale najwieksza niespodziankę sprawiła mi Danusia juz jakis czas temu. Umówiliśmy się, któregoś dnia, że wpadniemy do Danusi z wizytą..... Zatargałam ze sobą mój nieszczęsny plan Kubusiowa coby zapytać czy hortensję będa dobrze wyglądały w takim pasie jak planuję.... Danusia patrzyła chwilkę po czym mówi "daj mi to".... wyrwała mi plan z rąk, przytargała kredki i............ powstało takie cudeńko
Gdybym kartki Danusi z rąk nie wyrwała to by pewnie całe Kubusiowo machnęła

Danuś ja nie wiem jak dziękować

nie nooo!!! bomba!!! Gosia, teraz tylko kupowac kupowac kupować...sadzić sadzić sadzić
kaisog1 22:18, 23 lip 2012

Ana toż kupuję i kupuję Strona lewa rabaty, tej długiej juz obsadzona (tylko host brakuje) do żywopłotu