Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

monteverde 19:08, 14 sie 2012

no i zobacz takie siedzaiły ściśnięte i korzonki mają , super to ile zrobilaś Gosiu doniczek?
kaisog1 20:40, 14 sie 2012

Joanka Ty mnie nie denerwuj! Miałaś przyjechać kosić trawę???! Nawet Paweł mnie pytał czemu Was nie było....

Joasia dzięki

Irenko hehehhe no szczerze mówiąc lubie to robić Tak mi szybko poszło, że jak juz ostatnia doniczke robiłam to mi sie smutno zrobiło

Danuś ooooo proszę. Jak mi na chleb zabraknie to wiem co sprzedać!

Romka dzięki

Marzenko No mnie bukszpany tez jakos idą ale absolutnie nie bezpośrednio w gruncie.... lepiej w doniczkach

Aneczko nie liczyłam ile tego wyszło..... ale sporo
justi 20:47, 14 sie 2012

Sadzonkowanie extra, lubie tak Mam też trzmielinki 2 o dużych liściach, jak podrosną zrobię to samo, naciacham i do ziemi, będzie obwódka jak ta lala
I jakieś trawki tam małe są, czy ja ślepa? (str 529)
Matka 20:53, 14 sie 2012

Gardenarium napisał(a)
To trzmielina japońska, w cenie jest Warto robić sadzonki.

to te trzmieliny mają większe i mniejsze liście?dzisiaj swoją sadzonkowałąm i ma listeczki połowę mniejsze od Gosiakowychmoże nie nakarmione dostatecznie???
JulkAd 21:03, 14 sie 2012

Bogda napisał(a)

To trzmielina japońska, w cenie jest Warto robić sadzonki.

to te trzmieliny mają większe i mniejsze liście?dzisiaj swoją sadzonkowałąm i ma listeczki połowę mniejsze od Gosiakowychmoże nie nakarmione dostatecznie???

Dzisiaj byłam w CO i widziałam taką trzmielinę o większych liściach, doniczka z sadzonką wielkości ok 25-30 cm za 22 zł, więc Gosiu dziel i rozmnażaj

A gdzie je teraz trzymasz w domku czy na zewnątrz?
justi 21:05, 14 sie 2012

To taka inna odmiana chyba, te z większymi listkami. One często są szczepione na pniu, ale ja mam zwykły krzaczek. Ja kupiłam dorodna za 2 euro= 8zł. W obi to 200% marży chyba sobie nabijają na towarach.
JulkAd 21:09, 14 sie 2012

justi napisał(a)
To taka inna odmiana chyba, te z większymi listkami. One często są szczepione na pniu, ale ja mam zwykły krzaczek. Ja kupiłam dorodna za 2 euro= 8zł. W obi to 200% marży chyba sobie nabijają na towarach.

Miałaś szczęście Justynko, a w obi juz nie kupuję, zawiodłam się tej wiosny na roślinach od nich
Joanka 21:12, 14 sie 2012

Gosiek, Sławek cały czas pracuje.....

Sama byłam nad morzem i teraz w drugiej części urlopu sama organizuję mamie i bratankowi samochodowe wyciecieczki.... ech..... życie....
Dobrze, że chociaż w starczym wieku udało mi się prawko zdobyć, co prawda za piątym razem, ale......

kaisog1 21:44, 14 sie 2012

Justynka prócz trzemielin i ostróżek jest tam lawenda

Bogda to jakas inna odmiana po prostu

Julita 22 zeta???? To bogata będę! hahahhaha A rosliny zadołowane w rowach na zewnątrz

Asia to faktycznie przechlapane..... dobrze chociaż, że prawko masz bo tak to klapa na całego by była Ale jak tylko coś będziecie miec wolniejszego to wpadajcie do nas
Joanka 21:51, 14 sie 2012

Pamiętam