Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Matka 22:52, 13 sie 2012

Anula a co oglądasz?bo ja pstrykam pilotem i nic ni ma(
anula_wn 22:56, 13 sie 2012

Bogda, mam parę/ naście filmów zgranych do kompa i nie mam kiedy obejrzeć... zaległości kinowe !
anieszka 22:58, 13 sie 2012

anula_wn napisał(a)
Bogda, mam parę/ naście filmów zgranych do kompa i nie mam kiedy obejrzeć... zaległości kinowe !

Widzę że nie tylko ja wpadłam na taki niecny pomysł
kaisog1 22:59, 13 sie 2012

Anula przeczytałam posta i.....net mi padł! A poza tym kobieto gdzie Ty masz zwałki?! Wariatka!

Matko kiedy ja byłam w kinie ostatnio????
Matka 22:59, 13 sie 2012

anula_wn napisał(a)

a widzisz, a ja liczyłam dzisiaj coś w teatrze telewizji popatrzeć, ale nic nie dalia tak lubię
Bogdzia 23:00, 13 sie 2012

kaisog1 napisał(a)

Bożenko bo czasem mniej znaczy piękniej Ja kocham ogród Oli (tak ma na imię moja sąsiadka) za jego dzikość i naturalność Mają kilkanaście hektarów ziemi a zagospodarowane mają niewielki obszar przy domu. Jednak dom jest postawiony na wzór chaty mazurskiej więc jakiekolwiek wychuchane rabatki odpadają. Pięknie prezentują się na tle bel domu zawilce i ostróżki. Cudnie wyglądają róże w trawie... No wiejska bajka i tyle

Zdjęcia potwierdzaja to co mówisz.
anula_wn 23:01, 13 sie 2012

Gosia, no właśnie ! do kina nie chodzę to sobie kino przytargałam do domu
ciepło, wygodnie.... więc zmykam !
do jutra
z pracy Was poczytam ...
papa
Megi 23:27, 13 sie 2012

Aleście mieli gości , nie dość że pracowici, to jakie urocze te Wasze łobuziaki, żebym tak młodszą córkę miała

Gosik, Ty się lepiej przyznaj, że szkółkę zakładasz - wreszcie będzie gdzie porządne roślinki kupować na tej naszej dzikiej prowincji
Sebek 23:56, 13 sie 2012

kaisog1 napisał(a)

Sebek u mnie niektóre ostróżki wypuściły pędy kwiatowe A podobno to dwulatki Jak się przechowają to Ci wyślę Tylko trze czekac do przyszłego sezony bo nie wiem jakie będą kolory

To ja chętnie Zrobimy wymianę - mam sadzonki żurawek zrobione
KasiaWB 11:40, 14 sie 2012

Cześć Gosiaczku ale faaaajny urlop miałaś, i goście fajni byli i nawet robotni w tym miejscu macham do Anulki ) W Kubusiowie coraz piękniej, no ale jak taka Dama w kapeluszu i sukni rabatki wykonuje to nic dziwnego, musi być elegancko - avatarek wymiata !!!! jest cudowny
Dzięki za odwiedziny w moim wątku
Buziaki!