Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Neska 22:39, 13 sie 2012

Gocha Ty pracusui Ja dzisiaj też poszlałam obsadzając dalej rabatę. Musiałam przesadzić hortensję, bo mi ją mozga i dereń zagaiły.
Gocha Ty wiesz teraz się skapnęłam, że ja też nie mam żadnych białych dzwonków tylko niebieskie. Białe zaginęły. Wsadziłam te swoje w przechowalni po przerobieniu rabaty i dziś mnie olśniło, że przecież białych kwiatków to tam nie ma.
Matka 22:39, 13 sie 2012

Ale stołeczek i buciki wymiatają(tak to mówi młodzieź dzisiaj?)
kaisog1 22:39, 13 sie 2012

Bogda to raczej wystarczy na 1/3 rabatki przed tarasem

Julita lata praktyki pikowania i sadzenia roślin balkonowych
kaisog1 22:40, 13 sie 2012

Neska napisał(a)
Gocha Ty pracusui Ja dzisiaj też poszlałam obsadzając dalej rabatę. Musiałam przesadzić hortensję, bo mi ją mozga i dereń zagaiły.
Gocha Ty wiesz teraz się skapnęłam, że ja też nie mam żadnych białych dzwonków tylko niebieskie. Białe zaginęły. Wsadziłam te swoje w przechowalni po przerobieniu rabaty i dziś mnie olśniło, że przecież białych kwiatków to tam nie ma.

A u mnie są białe dzwonki tylko tak się zrozsły z niebieskimi, że nie będe ich dzielić Mało tego będą jeszcze raz kwitły
agata_chrosc... 22:44, 13 sie 2012

O Matko! Toż to prawdziwa szkółka! Ale masz kobieto cierpliwość. Ja myślałam, że mnie szlag trafi jak zimą pikowałam jakieś setki przetaczników! A nieudane podejscie do dzielenia żurawek mnie calkiem zniechęciło ALe może znowu spróbuję....
Sebek 22:44, 13 sie 2012

Bogda napisał(a)
Ale stołeczek i buciki wymiatają(tak to mówi młodzieź dzisiaj?)

Nie chcesz wiedzieć

ale rzeczywiście tyyyle sadzonek - no i te ostróżki - zazdraszczam - ja ostróżek miałem z trzysta siewek i jak posadziłem to może jedna przetrwała Taki ze mnie ogrodnik!
Neska 22:45, 13 sie 2012

kaisog1 napisał(a)

A u mnie są białe dzwonki tylko tak się zrozsły z niebieskimi, że nie będe ich dzielić Mało tego będą jeszcze raz kwitły

Ja w tamtym roku miałam białe z jednym pędem gdzie były niebieskie. A niech będą niebieski też mi pasuje. Zdobyłm jedną runiankę. Już ją posadziłam.
kaisog1 22:47, 13 sie 2012

Agata wiesz.... przygotowuję sie do nowej pracy hahahhahaha Jak się wkurzę, to zostawię to wszystko w tej paskudnej Wawie i będę mnożyc roslin i z tego żyć

Sebek u mnie niektóre ostróżki wypuściły pędy kwiatowe A podobno to dwulatki Jak się przechowają to Ci wyślę Tylko trze czekac do przyszłego sezony bo nie wiem jakie będą kolory
anula_wn 22:49, 13 sie 2012

no dobra, powiem tylko tyle, że Ci Gosia nogi z ..... itd......
i nie chodzi o dwa kielonki (tak się pije w Kubusiowie ) ale o moje pokazane światu wałki tłuszczyku !!!!! no zlituj że się kobieto!!!

Inna sprawa, że ja nie lubię siedzieć w miejscu, ale mnie tam nic nie pozwolono robić udało mi się coś wypielić, ale to pikuś, maleństwo, zmyłam ze dwa talerze, no szok ! może całego tego pola bym nie ogarnęła (był upał) ale coby tak nic nie pozwolić robić... ehh

A dom sąsiadów bajka ! i okolica ! i wszystko tam takie przemyślane i piękne byłam zauroczona.

A teraz zmykam, bo film chcę obejrzeć. Mam doła po basenie, bo ludzi było jak pszczół w ulu i nie dało się popływać.... eh

agata_chrosc... 22:50, 13 sie 2012

Bardzo dobry pomysł. Spokojnie, bezstresowo. Tylko mam nadzieję, że jeszcze w październiku będziesz w Warszawie to może się u Weroniki w ogródku spotkamy