Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Matka 08:35, 28 lut 2013

Gosiaku, a ja opowiem Tobie mój dzisiejszy sen!!!

Obraz zaczyna się taki:

Gosiak umieściła wpis na swoim blogu w postaci filmiku(chyba inspiracja Danusi)I w moim śnie widzę Gosiaka jak jedzie cudnym kremowym kabriolecikiem ( ze skórzaną tapicerką!!) przez przecudną alejkę obsadzoną jak to alejka jakimiś pięknymi drzewami. Jest wiosna Gosiakowi włosy się wija na wietrze a sama Ona ... jadąc - śpiewa!!!!i to jakiś super cudny przebój-melodia aż w ucho wpadała w tym moim śnie...no serio...

A potem...
śpiewając dalej jest już w jakimś pokoju i patrzę na Nią ja i co widzę?brzuszek zaokrąglony a Ona taka szczęśliwa!!!!układa kwiatki-ostróżki w wazonie...

no piękny sen..

obudził mnie i co widzę?piękne wiosenne słonko za oknem i widok mojej, jeszcze pod śniegiem skrytej, polany...

wiosennie?

proroczo?

Miłego Dnia
kaisog1 13:44, 28 lut 2013

Ania dziękuje Ci ślicznie za wiosnę

Bogda hehehhe uśmiałam się Ale w każdym śnie coś jest Ta aleja z Twojego snu.... od jakiegoś czasy myślę o mojej alei na wjeździe Ostróżki.... wczoraj cały dzień intensywnie myślałam czy by ich nie wysiać wcześniej niż podają na etykiecie Na kabrioleta nie mam wytłumaczenie - jedynie takie, że dzisiaj bylam oglądać nowe auto Włosy - zapuszczam (lub zgodnie z prawdą nie chce mi iść do fryzjera ) Brzuch - hmmmm i owszem rośnie! Od żarcia! Buziaki przesyłam
darek_sztuczny 15:07, 28 lut 2013

Witam Cię serdecznie. Na wiosnę zaczynam swoją przygodę z Ogrodem, a właściwie ogródkiem, bo ten znajduje się na terenie ROD i ma zaledwie 3 ary. Ciesze się, że przed rozpoczęciem prac trafiłem na "Ogrodowisko" gdzie mogę zobaczyć tyle pięknych ogrodów, między innymi twój, w którym na trudnym terenie dzięki ciężkiej pracy powstaje coś pięknego. Zauroczony jestem waszym domem, bardzo podobają mi się drewniane domy. Choć sam mieszkam w bloku w tamtym roku wybudowaliśmy wraz z żoną namiastkę takiego domu na działce. Pomalowaliśmy go lakierem bezbarwnym, ale niestety po zime w niektórych miejscach widać wybarwienia i teraz trzeba malować jeszcze raz.Kiedy zobaczyliśmy z żona Wasz dom od razu wiedzieliśmy że taki kolor chcemy go pomalować. Na rynku jest tyle różnego rodzaju lakierów, że nie wiem który wybrać .Czy mogłabyś napisać jakiego lakieru i koloru Wy użyliście do pomalowania swojego domu, bo wygląda wręcz cudownie.
PS. Życzę Tobie oraz rodzinie szybkiego powrotu do zdrowia. Pozdrawiam Darek
Madzenka 19:20, 28 lut 2013

kaisog1 napisał(a)
Ania dziękuje Ci ślicznie za wiosnę

Bogda hehehhe uśmiałam się Ale w każdym śnie coś jest Ta aleja z Twojego snu.... od jakiegoś czasy myślę o mojej alei na wjeździe Ostróżki.... wczoraj cały dzień intensywnie myślałam czy by ich nie wysiać wcześniej niż podają na etykiecie Na kabrioleta nie mam wytłumaczenie - jedynie takie, że dzisiaj bylam oglądać nowe auto Włosy - zapuszczam (lub zgodnie z prawdą nie chce mi iść do fryzjera ) Brzuch - hmmmm i owszem rośnie! Od żarcia! Buziaki przesyłam

Ale sen
Neska 20:02, 28 lut 2013

Gosia pożyjemy zobaczymy a może z Bogdy prorok jakiś czy co
kaisog1 21:19, 28 lut 2013

Darku witaj Bardzo sie cieszę, że nasz dom przypadł Ci do gustu. Ktoś mnie kiedyś pytał o to samo i gdzies odpowiadałam w wątku ale przecież znaleźć to to nie lada wyczyn. Ja sama nie pamietam jak się nazywał ten lakier, Teść mój zajmował sie budową. Zapytam Go i odpiszę z pewnością

Zresztą Tato - podczytujesz to byś się zarejestrował i po odpisywał troszkę i się ujawnił

Marzeno ano hehehhe

Kasia cholercia wie Ale co do brzucha to raczej na 100% nie
Kondzio 21:22, 28 lut 2013

wiosennie ściskam i buziam

Matka 21:56, 28 lut 2013

Się nie śmiejcie-fajny ten sen był...taki błogi, miły....wiosenny
Madzenka 14:26, 01 mar 2013

Gosia Zdzisława trzeba zmobilizować do machania w Bukszpanowym
kaisog1 21:29, 01 mar 2013

Konrad dzięki! Buziak

Bogda hehehehhe no nie ma co, był fajny

Madżenka dzieki na cynk