Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Madzenka 23:23, 01 mar 2013

Sebek napisał(a)

Sylwia - jesteś prawdziwą altruistką

Tyż sebuśkam

Nom
beta 09:03, 02 mar 2013

Gosia

jak się czujecie?...mam nadzieję że już dobrze..

czytałam o śnie Bogny....i uwierz albo nie, ale też mi się śniłaś....i też z...brzuszkiem....i to było na zlocie u Ciebie

więc jeżeli wierzyć snom to

widzieć kobietę w ciąży : szczęście materialne

buziaki
kaisog1 11:07, 02 mar 2013

Sebek ściskam

Kasia my jak my ale najważniejszy Kuba - a Kuba czuje się świetnie i to jest dla mnie niczym wyśniony prezent gwiazdkowy

Aneczko no jest autko Teściów ale przecież nie możemy zabrać Im autka. Zresztą Tato częściej jeździ ido Kubusiowa i ogarnia tam wszystko

Madżenka

Beata no ja rozumiem, że jednej osobie się śniłam ale i Tobie? To już coś podejrzane Czy wierzę w sny... hmmmm nie wiem. Wiem, że nic nie dzieje się bez przyczyny "szczęście materialne"? hmmmmm Mnie tam wystarczy, żebyśmy tylko wszyscy zdrowi i szczęśliwi byli
Kondzio 11:10, 02 mar 2013

kaisog1 napisał(a)
Sebek ściskam

Kasia my jak my ale najważniejszy Kuba - a Kuba czuje się świetnie i to jest dla mnie niczym wyśniony prezent gwiazdkowy

Aneczko no jest autko Teściów ale przecież nie możemy zabrać Im autka. Zresztą Tato częściej jeździ ido Kubusiowa i ogarnia tam wszystko

Madżenka

Beata no ja rozumiem, że jednej osobie się śniłam ale i Tobie? To już coś podejrzane Czy wierzę w sny... hmmmm nie wiem. Wiem, że nic nie dzieje się bez przyczyny "szczęście materialne"? hmmmmm Mnie tam wystarczy, żebyśmy tylko wszyscy zdrowi i szczęśliwi byli
Gosiu morze zrób sobie test bo może w ciąży jesteś hi hi hi
kraania 12:54, 02 mar 2013

Gosia Ty się śniesz dziewczynom, że jesteś w ciąży a mi w piątek koleżnaka w pracy powiedziała, że śniło się Jej, że urodziłam córeczkę
buziam
gierczusia 14:42, 02 mar 2013

Gosinku :.. Ależ ja mam ostatnio zapłon .. Dopiero teraz czytam o Waszych przejściach .. Rany Boskie... Toż to skandal by babsko bez prawka za kierownicę siadało .. Aachh

Mam nadzieję,że dochodzicie do siebie , grunt ,że Kuba ok ..

Zdrowiejcie i zapominajcie buziam i elusiam trzymajcie się
Welka 15:52, 02 mar 2013

Witam!
Gosia, ty pisz czy oprócz zlotu na baby shower się szykować w sierpniu, skoro tu takie sny dziewczyny mają
Pozdrawiam
an_tre 20:22, 02 mar 2013

Gosia ale dziewczyny kraczą może coś wykraczą to i Kubuś będzie mniej chorował
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
KasiaWB 02:01, 03 mar 2013

Gosia, nadrabiam zaległości i jak przeczytałam o tym przykrym zdarzeniu, to aż mnie dreszcze przeszły. Ściskam Was mocno i niech wszystkie przykre zdarzenia Was omijają. Buziam!
Madzenka 09:31, 03 mar 2013

Ja aż się bojam na ten wątek wchodzić, bo jak mi się przyśni.... I ziści....