Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Kondzio 14:37, 26 lut 2013

kaisog1 napisał(a)
Wpadam na chwilkę bo ciężko bez Was wytrzymać

Ja Was też ściskam i buziaki przesyłam Dzisiaj już lepiej się wszyscy czujemy, Kube energia rozpiera Paweł w pracy także jest ok
To super I buziam
Bogdzia 15:12, 26 lut 2013

Gosiu dopiero dziś tu dotarłam i przeczytałam. Szkoda samochodu ale Wy najważniejsi. Zwracaj uwagę na to co sie z Tobą dzieje zeby się jeszcze co nie ujawniło jeśli Twoja stroną w słup uderzyliscie.Moja koleżanka miała podobny wypadek i ona go spowodowała , też po zderzeniu samochód uderzył w latarnię ale skończyło się duzo gorzej, bardzo tragicznie.Zdrówka wam życzę.
Kondzio 16:59, 26 lut 2013

Daje ci trochę wiosny żeby ciebie pocieszyć

Mala_Mi 19:34, 26 lut 2013

Gośka... ja bym tę francę to chyba obiła przy policjantach.... taka tupeciara to może na wagarach była a nie na wykładach, albo jeszcze do tych lekcji dotyczących przepisów nie dotarła. Jeszcze powiedz, że blondynka to była Przepraszam blondynki.. ale ta sytuacja chociaż poważna bardziej przypomniała kawał o blondynkach.
monitka 19:50, 26 lut 2013

Gosiu szok jak bezmyslni są niektórzy ludzie ...bez prawka na drogę...masakra ...
Dobrze że z wami wszystko ok. No i dzielna byłaś bardzo, podziwiam bo ja po stłuczce nie myślałam racjonalnie...Trzymaj się kochana i smaruj siniola
Sebek 19:53, 26 lut 2013

Na poprawę humoru napiszę Ci coś z serii " Za ten suchar dam Ci puchar", bo już dwa dni się z niego śmieję

No to idą sobie dwie żaby po torach. No i jedna żaba mówi do drugiej:
- Nie idź po tych torach, bo zaraz Cię przejedzie pociąg.
- A właśnie, że będę szła.
- Nie idź. Mówię ci złaź z tych torów bo zobaczysz przejedzie pociąg i naprawdę cię przejedzie.
- Nie zejdę!
- Zejdź!
- Nie zejdę.
Przejechał pociąg. Przejechał jedną z żab, że na szynach zostały po tej żabie tylko same takie wytrzeszczone oczy.
Podchodzi ta druga żaba do tych wytrzeszczonych oczu i mówi tak:
- No i co? No i co? Zdziwiona!
monteverde 20:06, 26 lut 2013

No ja bym jej już nigdy żadnego prawka nie dala, co za bezmyślność, trzymajcie się Gosiu i tak jak Bogdzia napisała obserwuj siebie i chłopaków, coby coś nie wyszło jeszcze.
Joaska 20:06, 26 lut 2013

Gosia pozdrawiam i spokoju życzę,
jak mój fisiek miał 3 miesiące dnia 31.12.2007 roku jechaliśmy na "sylwestra do mojej 80-letniej babci i na światłach mielismy zielone i wjechał w nasz tyłek chłopaczek mający prawo jazdy od paru dni. Chciałam go zabić
Mam nadzieję że Kuba szybko zapomni o tym stresie. A Wy szybko dojdzieicie do siebie.
U nas po wycięciu migdała na razie jest ok, z słuchem całkiem nieźle ,kataru brak.... byle tak dalej.
Neska 20:31, 26 lut 2013

Gosia buziam
weronika77 20:39, 26 lut 2013

Gosiu, ja też jeszcze obolała po "poślizgu" przyszłam Ciebie pocieszać. Nie ma dwóch takich samych sytuacji, cóż trzeba mówić, że byłyśmy i tak "pod ochroną" bo żyjemy, i nie jesteśmy kalekami.
Ja wyczytałam, że najpierw trzeba zimny lód przykładać na siniaki ( parę minut), żeby zatrzymać krwawienie, a potem spokojnie leżeć, robić okłady z herbaty (teina ściąga, zamyka żyły) i po 4 dniach siniaki zaczną żółknąć i znikać. Masło pomaga?
Ja rano nie miałam ochoty wyjeżdżać z domu, widząc warunki na drodze, a najgorszy dojazd do drogi częściej używanej, piaskarki nie widział. Ale jeździłam na zabiegi, i myślałam, że dam radę powolutku i tym razem. Mam małego Smarta, wygodny do parkowania, automat, ekonomiczny, i co z tego.
Ani na śnieg ani na lód taki samochodzik chyba się nie nadaje. Ale też myślę o sobie, że człowiek to jednak zawsze za mało ma pokory do życia. Myślimy, że wszystko zależy od nas, od naszej wiedzy, opanowania, a jednak nie wszystko.
Ty byłaś w innej sytuacji, bezmyślność drugiej osoby była przyczyną.Dzięki Bogu, że żyjemy, i to doświadczenie, ostrzeżenie uczy, że jeszcze bardziej trzeba uważać, i brać pod uwagę, że nie ma nic pewnego, a szczególnie na drodze.
Gosiu, jakiś tort wielki i smakowity by się Wam przydał na lepszy humorek, szczególnie Kubusiowi.

Ty umiesz z niczego zrobić COŚ, to troszkę powiększ te kawałeczki tortu, a Kubuś się pobawi z kotkiem.Pozdrawiam serdecznie!