Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ewkakonewka 16:57, 27 lis 2014

Danusia jest dobrze, to znaczy, że trzymanie kciuków pomogło?
Pozdrowienia zostawiam
roma2 17:00, 27 lis 2014

zawitka napisał(a)
Danusia Tobie nie tylko kolejka po książkę należy ale medal za to że jesteś, za to że możemy być z Tobą /tu tzymam kciuki za dobry dzień/.stanąć w takiej kolejce po książkę to sama radocha ----co czynię i aby do wiosny

Nastałam się w kolejkach, oj nastałam. Podpisuję listę kolejkową. Nigdy nie pomyślałabym, że to kiedykolwiek będę robić i to z nieukrywaną radością!
beata_kulesza 17:19, 27 lis 2014

Trzymam kciuki za pomyślność aby wszystkie Twoje plany i zamiary miały szczęśliwe zakończenie. Ja także ustawiam się w kolejce po książkę i autograf. To będzie prawdziwa skarbnica wiedzy i myśli Pozdrawiam i czekam na dalsze wieści
AgnieszkaW 17:20, 27 lis 2014

Cieplutkie pozdrowienia posyłam i cieszę się z dobrych wieści Ciasto? Hmm, zapewne pychota, ja dzisiaj piekłam szarlotkę, ale to Twoje też muszę kiedyś wypróbować
Agatan24 17:56, 27 lis 2014

Ja też, ja też chcę książkę z autografem
Trzymam kciuki za pomyślność Twoich planów.

Pozdrawiam.
Kasik 19:12, 27 lis 2014

Danusiu kiedyś- parę lat temu - dostałam w prezencie pod choinkę książkę mojego męża dedykowaną dla mnie. Byłam szczęśliwa i bardzo dumna.

Rok temu dzięki Tobie poznałam i odkryłam swoją nową drogę, drogę usłaną różami (dosłownie i w przenośni). Wiele kolców, ale piękno niezaprzeczalne. Odnalazłam nowy sens życia, znalazłam "Bratnią Duszę" gdzieś tam na Śląsku.

Jestem Twoją dłużniczką - za to, że mam piękniejsze życie. Za to i za wiele jeszcze dziękuję.
Staję w tej kolejce- tym razem po Twoją książkę i myślę, że jak już będę trzymała ją w dłoniach, będę nie mniej dumna i szczęśliwa jak kiedyś w Wigilijną Noc.

zawitka 08:44, 28 lis 2014

Dobre wieści --- to się cieszę i dalej w klejce stoję do wiosny ha ha
kasiek 16:46, 28 lis 2014

Ale tu pełno ciepłych wpisów - nawet o tej porze na Twoim wątku jest gorąco I tak ma byc - to miejsce inspiracji i źródło ciepła
Pszczelarnia 16:50, 28 lis 2014

To już kolejka się ustawiła? Do kolejnej książki?

Miłego łykendu Ci życzę!
Iwk4 21:39, 28 lis 2014

Danusiu, jak się udał wczorajszy dzień?