Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 20:13, 24 sie 2015

Znam, znam sok...albo kwasek cytrynowy. Wydłubuję, ale zawsze coś zostaje. Dzisiaj porobiłam sobie na zapleczu, pozbierałam listki i mam wreszcie metamorfozę balkonu. Cieszy...(po Anglii niestety Grześ zaniedbał)

Całą akcję przedstawię w artykule, jak dam radę to jutro

Instagram Ogrodowiska
deszczowymaj 20:26, 24 sie 2015

Gardenarium napisał(a)
Znam, znam sok...albo kwasek cytrynowy. Wydłubuję, ale zawsze coś zostaje. Dzisiaj porobiłam sobie na zapleczu, pozbierałam listki i mam wreszcie metamorfozę balkonu. Cieszy...(po Anglii niestety Grześ zaniedbał)

Całą akcję przedstawię w artykule, jak dam radę to jutro

Metamorfoza balkonu - to coś dla mnie czekam z niecierpliwością
Basilikum 20:35, 24 sie 2015

a to mamy prawie tak samo z tymi paznokciami. Prawie, bo u mnie paznokcie niewypielegnowane i ogrod tez nie calkiem hihi. No ale robie co moge. W kierunku wypielegnowanego ogrodu oczywiscie.
Flower1 20:46, 24 sie 2015

Czekamy na metamorfoze
Zielona 21:11, 24 sie 2015

Wydaje mi się, że paznokcie ogrodnika to Jego wizytówka. Nie twierdzę, że należy mieć za nimi brud podczas wyjścia poza ogród, ale... jeśli rzeczywiście się go kocha i samemu w nim pracuje, nie sposób mieć wówczas czyste dłonie.

My bywamy ogrodnikami w tzw. "wolnym czasie". Do pracy zawodowej ruszamy więc z czystymi dłońmi. Ty, Danusiu, jesteś zawodowym ogrodnikiem. W pełni usprawiedliwiam Twój "black french", a wręcz uważam, że jest dowodem na wiarygodność. Tak, jak u Carol.
Sebek 21:15, 24 sie 2015

Paznokcie... To ja już wolę pisać o Monty'm
monteverde 21:35, 24 sie 2015

Gardenarium napisał(a)
Paznokcie mam takie same.. z brudem - niejednokrotnie i chętnie je pokazuję klientom.. Chyba o Monty wystarczy

Nie kręci mnie pokazywanie wypielęgnowanych stópek z pomalowanymi paznokietkami jak wokół chaszcze w ogrodzie Wolę wypielęgnowany ogród niż paznokietki

Ale jeśli ktoś lubi odwrotnie to ma prawo.

Danusiu popieram w 100% a Monty boćwinę robi jak ja i pytanko czy w sklepiku zostaly może damskie"amerykany"? pozdrawim serdecznie
Gardenarium 00:07, 25 sie 2015

Flower1 napisał(a)
Czekamy na metamorfoze

Napisałam, skończyłam, dodałam 50 zdjęć I wysłałam do admina celem publikacji jutro Liczę na liczne komentarze, bo zadałam pytanie

Aniu, nie zostały, wszystko co zostało pozostawiłam na własne potrzeby

Marto -W zasadzie na "poza ogród" mam zawsze czyste dłonie.. ale na 98% nie zawsze dodłubane paznokcie, nie da się choć pracuję w rękawiczkach, sporadycznie bez rękawiczek.. no właśnie dlatego żeby się całkiem nie zapuścić Rozumiem Marto i popieram, jak się "bywa" to wypada mieć wypielęgnowane

Instagram Ogrodowiska
Zielona 00:48, 25 sie 2015

...zerknęłam w tej chwili na moje. Byłam dziś w ogrodzie... Hmmm... Jednak widać

PS Czekam na artykuł. 50 zdjęć? Brzmi dobrze!
Malgosik 08:56, 25 sie 2015

ja też czekam na artykuł i zdjęcia