Ciągle Cię gdzieś u kogoś widzę. Przybiegłam. Fajny ten japoński zakątek zimą.
Bratki raczej nie lubią takich dużych mrozów. A jak się ma ciemiernik?
Pracuję teraz nad fotoksiążką z wyjazdu ubiegłorocznego i natrafiłam na zdjęcie skrzynki na listy, która mnie zauroczyła. Bardzo żałuję, że jej nie kupiłam Gdyby ktoś wiedział, gdzie można takie kupić w Polsce, to dajcie znać
To u Ciebie tak samo zimno jak u nas. A myślałam, że u Ciebie dużo cieplej. Zamówiłam już ciemierniki. Bardzo się wahałam nad wyborem, bo bardzo mnie kuszą te pełne. W ogrodzie mam same pełne, więc tym razem przełammałam się i zamówiłam pojedyncze. Prosiłam tylko o przesyłkę po tych strasznych mrozach.
widziałam u kapiasa z tej serii a dokładnie tą mozna było kupic na allegro za 240zł w pażdzierniku chyba ....ale dzisiaj nie widze juz tej oferty ani podobnych.
tez zamówiłam ciemierniki ale u marka Nowaka z Kostrzyna ...pełne w miksie 4 rodzaje jakieś)) w przyszłym tygodniu maja mi przyjsć dla mnie to juz pierwszy objaw, że wiosna nadchodzi wielkimi krokami u Zymona planuje zamówić magnolię gwieździstą rózową pełną ))
Wszystkie ciemierniki zwiesily glowki
W tamtym roku zamawiałam z Kostrzynia pełne ciemierniki. Piękne przyszły Twoje pewnie też takie będą Chyba miałam właśnie bez nazw, dlatego nie mogę spisać wszystkich gatunków jakie mam.
Po mrozach na pewno wypuszczą nowe kwiatki