Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 16:25, 01 mar 2018

Urszulla napisał(a)
Ciągle Cię gdzieś u kogoś widzę. Przybiegłam. Fajny ten japoński zakątek zimą.

Ula, tak dla odpoczynku, wpadam na różne wątki zobaczyć co słychać. Może już gdzieś wiosna zawitała?
Anda 16:29, 01 mar 2018

Ewa777 napisał(a)

Bratki raczej nie lubią takich dużych mrozów. A jak się ma ciemiernik?

Wszystkie ciemierniki zwiesily glowki
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
17:21, 01 mar 2018
Ewa777 napisał(a)
Pracuję teraz nad fotoksiążką z wyjazdu ubiegłorocznego i natrafiłam na zdjęcie skrzynki na listy, która mnie zauroczyła. Bardzo żałuję, że jej nie kupiłam Gdyby ktoś wiedział, gdzie można takie kupić w Polsce, to dajcie znać

widziałam u kapiasa z tej serii

a dokładnie tą mozna było kupic na allegro za 240zł w pażdzierniku chyba ....ale dzisiaj nie widze juz tej oferty ani podobnych.
17:36, 01 mar 2018
Ewa777 napisał(a)

To u Ciebie tak samo zimno jak u nas. A myślałam, że u Ciebie dużo cieplej. Zamówiłam już ciemierniki. Bardzo się wahałam nad wyborem, bo bardzo mnie kuszą te pełne. W ogrodzie mam same pełne, więc tym razem przełammałam się i zamówiłam pojedyncze. Prosiłam tylko o przesyłkę po tych strasznych mrozach.

tez zamówiłam ciemierniki ale u marka Nowaka z Kostrzyna ...pełne w miksie 4 rodzaje jakieś)) w przyszłym tygodniu maja mi przyjsć

dla mnie to juz pierwszy objaw, że wiosna nadchodzi wielkimi krokami

u Zymona planuje zamówić magnolię gwieździstą rózową pełną ))
Ewa777 17:39, 01 mar 2018

eee_taam napisał(a)

widziałam u kapiasa z tej serii

a dokładnie tą mozna było kupic na allegro za 240zł w pażdzierniku chyba ....ale dzisiaj nie widze juz tej oferty ani podobnych.

O, to super Będę w takim razie szukała u Kapiasa i na allegro
Ewa777 17:41, 01 mar 2018

eee_taam napisał(a)

tez zamówiłam ciemierniki ale u marka Nowaka z Kostrzyna ...pełne w miksie 4 rodzaje jakieś)) w przyszłym tygodniu maja mi przyjsć

dla mnie to juz pierwszy objaw, że wiosna nadchodzi wielkimi krokami

u Zymona planuje zamówić magnolię gwieździstą rózową pełną ))

W tamtym roku zamawiałam z Kostrzynia pełne ciemierniki. Piękne przyszły Twoje pewnie też takie będą Chyba miałam właśnie bez nazw, dlatego nie mogę spisać wszystkich gatunków jakie mam.
Ewa777 17:42, 01 mar 2018

Anda napisał(a)

Wszystkie ciemierniki zwiesily glowki

Po mrozach na pewno wypuszczą nowe kwiatki
18:27, 01 mar 2018
Ewa777 napisał(a)

W tamtym roku zamawiałam z Kostrzynia pełne ciemierniki. Piękne przyszły Twoje pewnie też takie będą Chyba miałam właśnie bez nazw, dlatego nie mogę spisać wszystkich gatunków jakie mam.

tak on sprzedaje w mixie bez nazw juz u niego kupowałam i teraz jeszcze domawiam bo zadowolona jestem
Anda 21:04, 01 mar 2018

Ewa777 napisał(a)

Po mrozach na pewno wypuszczą nowe kwiatki

Oby
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
zawitka 07:27, 02 mar 2018

Sówka lux;d