Ewa, zapomnij. Raczej dzis nie popada, najwczesniej jutro po 21. A jutro ma byc cieplej jak dzisiaj. Planuje raniutko ok. 7 wstac troche ponasadzac i odpuscic. Jest za gorąco.
Gosiu, super
U mnie jest niezawodna. Nie choruje, zawsze pięknie kwitnie. Jedynie co jej dokucza, to opuchlaki, które podjadają jej listki. To dlatego, że rośnie za blisko tuj.
Gosia, prześlij deszczówki wiaderko. Potrzebuję do gnojówki Strasznie jest sucho. Dziś dzieliłam Ice Dance - ziemia sucha jak na pustyni. Wczoraj nie podlewałam, bo liczyłam na dzisiejszy deszcz.
No nie! Wczoraj zapowiadali 8mm na dziś i deszczu nie było. Na jutro w prognozie jest tylko 2,9mm. To już nie wierzę, że będzie padać. Podlewam ogród. Przy tym upale rośliny bardzo potrzebują wody, zwłaszcza moje pijusy.
Dziś pracowaliśmy w ogrodzie, bo trzeba wykorzystać wolny dzień, ale ciężko było.
Ewa, po takich spotkaniach jest niedosyt, bo jak się spotka kogoś ogrodniczo zakręconego, to w końcu można sobie pogadać nie męcząc drugiej strony
U mnie nic nie padało. Wieczorem podlałam roślinki od Ciebie, potem pompa od zbiornika się popsuła, dzisiaj eM będzie walczyć, żeby podlać przed urlopem. Zaraz lecę podłączyć się do wodociągu i podleję jeszcze, bo już nie wierzę w deszcz dzisiaj.