Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 21:19, 24 kwi 2015

Iwk4 napisał(a)
Ewuniu, zróbcie jutro fotki
Clematisy piękne.

Iwonko, będziemy robić zdjęcia Chociaż będzie trudno, bo będziemy we dwie lub trzy Ale u mnie wykorzystamy męża

Dostałam już książkę A właściwie odebrałam ją z księgarni I już obejrzałam - śliczne zdjęcia
Ewa777 21:22, 24 kwi 2015

szemusia napisał(a)
To jutro będzie akcja sadzenie
Bardzo dorodna sadzonka

Niektóre sadzonki są piękne i gęste, a jedna jest pojedyncza. Gdy obejrzałam filmik z sadzenia, to radzili sadzić po dwie roślinki tego samego gatunku, wtedy lepszy jest efekt. Poważnie myślę o dokupieniu

Dlatego nie wiem, czy jeszcze nie powstrzymam się z sadzeniem - chyba, że będą takie same jutro w szkółce
BusyBee 21:26, 24 kwi 2015

Bardzo ładne te sadzonki
...i niesamowite tempo u Ciebie tej wiosny aż zazdroszczę zapału...I współtworzenia z eMem- bo sadzę, że przy tym trawniku to tez się narobił

Miłego dnia jutro...mam nadzieję, że spotkanko się uda!
Buziak Ewcia
jazzy 21:32, 24 kwi 2015

Ależ cudne clematisy! Cudne! Też będę tam zamawiać te moje "potfory"
Buźka
Ewa777 21:37, 24 kwi 2015

BusyBee napisał(a)
Bardzo ładne te sadzonki
...i niesamowite tempo u Ciebie tej wiosny aż zazdroszczę zapału...I współtworzenia z eMem- bo sadzę, że przy tym trawniku to tez się narobił

Miłego dnia jutro...mam nadzieję, że spotkanko się uda!
Buziak Ewcia

Nie znam się na clematisach, więc jak wszyscy mówią, ze ładne sadzonki, to Wam wierzę

Kasieńko, my zawsze razem działamy w ogrodzie - jakoś tak raźniej i praca szybciej idzie

A u Ciebie jak? Wybierasz się na swoje spotkanko?

Jako ciekawostkę napiszę Ci, że wczoraj z córką poszłam na kurs tańca irlandzkiego - fajnie było - wesoło
Ewa777 21:38, 24 kwi 2015

jazzy napisał(a)
Ależ cudne clematisy! Cudne! Też będę tam zamawiać te moje "potfory"
Buźka

Jestem ciekawa tych Twoich potforów Myślę, że będzie czad Obejrzyj sobie na ich stronie filmik o sadzeniu
GosiaJoanna 21:44, 24 kwi 2015

Ewcia super są ja tez już zamówiłam 3 szt. Dzieki za podanie sprzedawcy
Sabina76 21:45, 24 kwi 2015

Ewka, piękne te clematisy Mówisz, żeby sadzić po 2 ? Ja myślę o puszczeniu 2 - 3 różnych clematisów razem z jedną różą. Tylko mój ogrodniczy nawalił, bo nie przywiózł, a tyle czekałam. Wracam więc do pierwotnego planu i zamówię przez neta
Ewa777 21:56, 24 kwi 2015

Sabina76 napisał(a)
Ewka, piękne te clematisy Mówisz, żeby sadzić po 2 ? Ja myślę o puszczeniu 2 - 3 różnych clematisów razem z jedną różą. Tylko mój ogrodniczy nawalił, bo nie przywiózł, a tyle czekałam. Wracam więc do pierwotnego planu i zamówię przez neta

z tymi 2-3 clematisami też fajny pomysł Na miejscu dobrze kupować, bo można sobie wybrać sadzonkę. Ale ten sklep z neta jest polecany przez innych, węec można u nich zamówić
Sabina76 22:02, 24 kwi 2015

Ewa777 napisał(a)

z tymi 2-3 clematisami też fajny pomysł Na miejscu dobrze kupować, bo można sobie wybrać sadzonkę. Ale ten sklep z neta jest polecany przez innych, węec można u nich zamówić

No właśnie u nich chciałam zamówić, tylko w sklepie mi namieszali, że przywiozą i nie przywieźli. Teraz niby za 10 dni, ale nie chcę tak długo czekać, bo jak znowu nie przywiozą? A masz Ewka już pergolę czy M.robi?