Niektóre sadzonki są piękne i gęste, a jedna jest pojedyncza. Gdy obejrzałam filmik z sadzenia, to radzili sadzić po dwie roślinki tego samego gatunku, wtedy lepszy jest efekt. Poważnie myślę o dokupieniu
Dlatego nie wiem, czy jeszcze nie powstrzymam się z sadzeniem - chyba, że będą takie same jutro w szkółce
Bardzo ładne te sadzonki
...i niesamowite tempo u Ciebie tej wiosny aż zazdroszczę zapału...I współtworzenia z eMem- bo sadzę, że przy tym trawniku to tez się narobił
Miłego dnia jutro...mam nadzieję, że spotkanko się uda!
Buziak Ewcia
Ewka, piękne te clematisy Mówisz, żeby sadzić po 2 ? Ja myślę o puszczeniu 2 - 3 różnych clematisów razem z jedną różą. Tylko mój ogrodniczy nawalił, bo nie przywiózł, a tyle czekałam. Wracam więc do pierwotnego planu i zamówię przez neta
z tymi 2-3 clematisami też fajny pomysł Na miejscu dobrze kupować, bo można sobie wybrać sadzonkę. Ale ten sklep z neta jest polecany przez innych, węec można u nich zamówić
No właśnie u nich chciałam zamówić, tylko w sklepie mi namieszali, że przywiozą i nie przywieźli. Teraz niby za 10 dni, ale nie chcę tak długo czekać, bo jak znowu nie przywiozą? A masz Ewka już pergolę czy M.robi?