Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

GosiaJoanna 06:05, 01 maj 2015

Nie lubię takich gratisów w doniczkach :/ ja kiedyś limki zamowilam otwieram pudełko a na liściu siedzi jegomość i bezczelnie sie patrzy dalej nie napisze bo były sceny drastyczne
Magda_ 08:14, 01 maj 2015

mi te brzydale zeżarły w tamtym roku żurawki
Gabrysia_ 08:19, 01 maj 2015

Ja taki niechciany gratis przywlokłam z choinami kanadyjskimi,z 10szt wymieniłam aż 4szt...masakra z tymi robalami
Lawendę też niestety lubią!

polinka 08:20, 01 maj 2015

Współczuję opuchlaków...Plaga jest tego dziadostwa, nie pozostaje nic innego tylko każdą roślinkę sprawdzać w szkółce. A w ogrodzie można lać wrotyczem ale pewnie to już wiesz?

Miłego weekendowego rycia
BusyBee 08:26, 01 maj 2015

GosiaJoanna napisał(a)
Nie lubię takich gratisów w doniczkach :/ ja kiedyś limki zamowilam otwieram pudełko a na liściu siedzi jegomość i bezczelnie sie patrzy dalej nie napisze bo były sceny drastyczne

No nie miałam do tej pory za bardzo tego świństwa. Teraz myślę co robić, bo część z tej szkółki posadziłam jesienia chyba dziś wyciągnę wszystkie rośliny z ziemi i przejrzę. Czy szukać tylko tych białych krewetek, czy mogą mieć jeszcze jakąś inną postać?
BusyBee 08:28, 01 maj 2015

Magda_ napisał(a)
mi te brzydale zeżarły w tamtym roku żurawki

Co zrobiłaś? wyrzuciłaś wszystkie? czy jakoś czyściłaś? boję się, że się rozlezą
BusyBee 08:30, 01 maj 2015

Gabrysia_ napisał(a)
Ja taki niechciany gratis przywlokłam z choinami kanadyjskimi,z 10szt wymieniłam aż 4szt...masakra z tymi robalami
Lawendę też niestety lubią!

Widzisz je teraz pod innymi roślinami, jak coś przekopujesz w ogrodzie? czy to tak naprawdę jest, że mają ulubione rośliny. U mnie były w rozchodniku....
BusyBee 08:33, 01 maj 2015

polinka napisał(a)
Współczuję opuchlaków...Plaga jest tego dziadostwa, nie pozostaje nic innego tylko każdą roślinkę sprawdzać w szkółce. A w ogrodzie można lać wrotyczem ale pewnie to już wiesz?

Miłego weekendowego rycia

Coś o tym wrotyczu czytałam, ale nie kodowałam, bo nie było u mnie tego problemu..... dzisiaj jednak rycie we wszystkich roślinach z tej szkółki- zobaczymy co tam będzie?? Jakieś niespodzianki? Chyba nie lubię niespodzianek
Ela kiedyś pisała, że płukała korzenie....muszę dopytać.
Gabrysia_ 08:35, 01 maj 2015

Widzę...a wcześniej chyba nie miałam,znalazłam nawet w lawendzie,rozmawiałam z panem co to się zna na tych wszystkich paskudach i muszę cię zmartwić bo lubią prawie wszystko.
Juzia 08:39, 01 maj 2015

Znów te paskudy?