Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

BusyBee 20:53, 12 lip 2015

Mira napisał(a)

Suche skorupki tłukę młotkiem w grubszym woreczku foliowym i podsypuję pod lawendy mieszając je z ziemią,potem podlewam

Edytowałam: no jakże nie pochwalić Twoich róż,cudeńka

Miro droga bardzo dziękuję za przepis- mus zastosować, bo nie trudne to ....nawet jak na moje standardy
Ewa777 21:41, 12 lip 2015

BusyBee napisał(a)

Trenuję jak tylko mam mozliwość No i dobrze pamiętasz- wprawiałam się na kilkunastu wielkich szmaragdach
Boję sie tylko bonsai stworzyć, a mam jednego odpowiedniego kandydata przy tarasie. Trzeba by było spróbować, ale zupełnie nie wiem jak się do niego zabrać.

Może za jakiś czas się odważę....

Kasiu, to może z tym bonsai poczekaj do sierpnia i z moim mężem go sobie ciachniecie?
GosiaJoanna 21:58, 12 lip 2015

BusyBee napisał(a)

Fajnie Wam razem na forum
Dodam że Ani Mama to moja chrzestna i ma piękny ogród to chyba po niej te zamiłowanie do kwiatków

BusyBee 22:35, 12 lip 2015

Ewa777 napisał(a)

Kasiu, to może z tym bonsai poczekaj do sierpnia i z moim mężem go sobie ciachniecie?

Byłoby super... tylko wiesz co u mnie w rodzinie słychać.... nie wiadomo czy uda mi sie być w domu.
BusyBee 22:37, 12 lip 2015

Czyli po chrzestnej odziedziczyłaś to fajnie, że coś dobrego Ci się dostało ...i fajne zamiłowania i fajna Sis
Anusia 22:47, 12 lip 2015

Gosia ma szczególną rękę do kwiatów tak jak moja mama. Ja troszkę gorzej, może inaczej to określę, trochę póżniej dojrzałam do posiadania ogrodu
Twoje buksiki jak na dwa lata to całkiem spore są. Jestem trochę z tych mniej cierpliwych wpierw posadzę Danice a w między czasie poeksperymentuję z buksikami
Ewa777 22:58, 12 lip 2015

BusyBee napisał(a)

Byłoby super... tylko wiesz co u mnie w rodzinie słychać.... nie wiadomo czy uda mi sie być w domu.

Wiem, wiem, po prostu to sobie dobrze rozplanuj My będziemy 3 sierpnia
BusyBee 23:01, 12 lip 2015

Anusia napisał(a)
Gosia ma szczególną rękę do kwiatów tak jak moja mama. Ja troszkę gorzej, może inaczej to określę, trochę póżniej dojrzałam do posiadania ogrodu
Twoje buksiki jak na dwa lata to całkiem spore są. Jestem trochę z tych mniej cierpliwych wpierw posadzę Danice a w między czasie poeksperymentuję z buksikami

Ja też z tych mało cierpliwych, a te buksiki są właśnie takim eksperymentem w międzyczasie bo jak powszechnie wiadomo buksowe kulki do najtańszych nie należą Poza nimi kupiłam okazyjnie jeszcze kilka większych "prawie" kulek i cierpliwie nadaję im kształt....

Powodzenia więc
BusyBee 23:02, 12 lip 2015

Ewa777 napisał(a)

Wiem, wiem, po prostu to sobie dobrze rozplanuj My będziemy 3 sierpnia

Może wszystko się jakoś ułoży Ewciu buziaki
Gabrysia_ 19:07, 13 lip 2015

No kochana stożek pierwsza klasa,kulki też super!