Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Gardener27 20:45, 08 lut 2016

Asiu nie odfruwaj nam
Posiałaś te rozplenice ?
AsiaK_Z 21:18, 08 lut 2016

Spoko Przemku, nawet halny mnie nie ruszy
Nie, jeszcze nie posiałam. W tym tygodniu mam zamiar się tym zająć Dzisiaj jakoś tak mi dzień przeleciał, że nawet nie pomyślałam żeby zabawić się w siewcę.
Dałam pić werbenie i ... chyba muszę zacząć ćwiczyć układ kroków na 22 lutego - taniec przy blasku księżyca
Gardener27 22:03, 08 lut 2016

Mi też dzionek bardzo szybko przeleciał W pracy 10 godzin odbębniłem a gdy wróciłem do domu to już prawie nic z dnia nie zostało
Myślę że obejdzie się bez tańców nad werbeną podczas pełni ale ćwicz to 27 nam zaprezentujesz układ choreograficzny na Gardenii, tego jeszcze tam nie było
AsiaK_Z 08:33, 09 lut 2016

Ale by były jaja Miłego dnia
AsiaK_Z 09:31, 10 lut 2016

Wczoraj zabawiłam się w siewcę. Posiałam trawki zebrinus, moudry, hameln i... zawsze zapomnę jak ta czwarta się nazywa. To nic Zdjęcia wrzucę, jak zacznie się coś dziać w doniczkach

Aaaaa ta czwarta to rubrum

Byłam też na ogrodzie i obciełam cztery patyki hortensji bukietowej. Tak na prawdę nie wiem, jaka to odmiana no i jak pójdzie jej ukorzenianie. Póki co, siedzi we wodzie i zobaczymy co się będzie działo

Miłego dnia Wszystkim
AnnaCh 09:37, 10 lut 2016

Asia, chyba Kamilka z oflisowego pisała, żeby węgla drzewnego wrzucić do tej wody, to nie będzie się psuła i większe szanse na ukorzenienie hortek.
AsiaK_Z 09:47, 10 lut 2016

Ooooo, nie słyszałam o tym sposobie. Idę sprawdzić Dzięki Anek za czujność
pawel_snopek 18:36, 10 lut 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Wczoraj zabawiłam się w siewcę. Posiałam trawki zebrinus, moudry, hameln i... zawsze zapomnę jak ta czwarta się nazywa. To nic Zdjęcia wrzucę, jak zacznie się coś dziać w doniczkach

Aaaaa ta czwarta to rubrum

Byłam też na ogrodzie i obciełam cztery patyki hortensji bukietowej. Tak na prawdę nie wiem, jaka to odmiana no i jak pójdzie jej ukorzenianie. Póki co, siedzi we wodzie i zobaczymy co się będzie działo

Miłego dnia Wszystkim

Będę obserwował relacje z kiełkowania tych traw ja jak mam wysiać jakieś trawy to mnie wielki leń nawiedza ( wolę kupić już sadzonki)
AsiaK_Z 18:46, 10 lut 2016

Zobaczymy jak będzie u mnie. Może się okazać że ze mnie taki ogrodnik jak z koziej d...y trąba Jak się nie uda to będę zmuszona do zakupu
Kindzia 20:22, 10 lut 2016

Podobno patyczki hortek po cięciu do gruntu od razu...Irenka tak robi i przyjmują się bez problemu. Popytaj u niej dokładnie.

Ja sieję na sadzonki do takiej specjalnej ziemi do siewu. Np. Substral taką ma.