Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

AsiaK_Z 10:02, 17 lut 2016

Hej hej Ja dzisiaj zauważyłam, że lawenda wychodzi - całe dwa kiełki i jeden kiełek - rozplenicy hameln

Ciekawa jestem co będzie dalej... Ważne, że natura zadbała o to żebym nie musiała jednak tańczyć na golasa podczas pełni takie małe "hura"
AsiaK_Z 10:06, 17 lut 2016

I jeszcze hortensje - prawdopodobnie Anabell, ścięte 9 lutego. Dziki szał

anabuko1 15:38, 17 lut 2016

o proszę jakie masz ładne już pączkujące hortensje.Suuper!!
Ja jeszcze nie ścięłam,, , brak czasu ,żeby pojechać na działkę.A tutaj mam tylko dwie drzewiaste .
AsiaK_Z 16:38, 17 lut 2016

anabuko1 napisał(a)
o proszę jakie masz ładne już pączkujące hortensje.Suuper!!
Ja jeszcze nie ścięłam,, , brak czasu ,żeby pojechać na działkę.A tutaj mam tylko dwie drzewiaste .

Sama się zdziwiłam, jak zobaczyłam te pąki. Korzeni nie ma Jeszcze wszystko może sie zdarzyć
LenaMagda 18:17, 17 lut 2016

Cześć Asiu, oczytałam troszkę wątku i się odznaczam

Poczytałam o o storczykach i trochę się zdziwiłam, że tyle czasu Ci nie kwitły....ja o swoje nie zbyt dbam i zawsze pięknie kwitną. Zalewam je 1 - go i 15 - go każdego miesiąca na 24h i tyle. Taki sposób na nie "sprzedała" mi kuzynka męża, tyle że ona mieszka w leśniczówce i ma wodę z lasu, ja używam bieżącej kranówki i też jest ok. Jej są na każdym parapecie, a ich kwiaty dosłownie nie mieszą się w oknie.
Na hortensje miło popatrzeć, ja swoje cięłam w poniedziałek , mam nadzieje że mi się uda je ukorzenić
eluniak 18:25, 17 lut 2016

AsiaK_Z napisał(a)
I jeszcze hortensje - prawdopodobnie Anabell, ścięte 9 lutego. Dziki szał

o jeju już sadzonki z hortensji rozrobiłaś . Czy ja znowu coś przegapiłam ?
olga80 18:33, 17 lut 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Hej hej Ja dzisiaj zauważyłam, że lawenda wychodzi - całe dwa kiełki i jeden kiełek - rozplenicy hameln

Ciekawa jestem co będzie dalej... Ważne, że natura zadbała o to żebym nie musiała jednak tańczyć na golasa podczas pełni takie małe "hura"

he he u mnie nic nie wschodzi to mąż bedzie miał ubaw jak ja będę tańczyć
AsiaK_Z 18:39, 17 lut 2016

LenaMagda napisał(a)
Cześć Asiu, oczytałam troszkę wątku i się odznaczam

Poczytałam o o storczykach i trochę się zdziwiłam, że tyle czasu Ci nie kwitły....ja o swoje nie zbyt dbam i zawsze pięknie kwitną. Zalewam je 1 - go i 15 - go każdego miesiąca na 24h i tyle. Taki sposób na nie "sprzedała" mi kuzynka męża, tyle że ona mieszka w leśniczówce i ma wodę z lasu, ja używam bieżącej kranówki i też jest ok. Jej są na każdym parapecie, a ich kwiaty dosłownie nie mieszą się w oknie.
Na hortensje miło popatrzeć, ja swoje cięłam w poniedziałek , mam nadzieje że mi się uda je ukorzenić

Ja podlewam jak mi się przypomni , od zeszłego roku kwitną fajnie i naprzemiennie, więc cały rok mam kwiaty Wody z lasu nie mam też dostają kranówę tzw. warciankę hahahaaa Dzięki za odwiedzinki
AsiaK_Z 18:41, 17 lut 2016

eluniak napisał(a)

o jeju już sadzonki z hortensji rozrobiłaś . Czy ja znowu coś przegapiłam ?

Że tak powiem, to mój pierwszy raz na zasadzie ryzyk fizyk i póki co jest sukces. Zobaczymy czy ten stan się utrzyma
eluniak 18:43, 17 lut 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Że tak powiem, to mój pierwszy raz na zasadzie ryzyk fizyk i póki co jest sukces. Zobaczymy czy ten stan się utrzyma

czekam na dalsze efekty