Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

JulkAd 14:24, 08 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Julka, ja już sama nie wiem Na lato zostały mi hortensje, słoneczniczki szorstkie. Dosadziłam jeżówki, ale one w tym roku będą raczej mało efektowne. Dosadziłam też lawendę, ale jest malutka - będzie efekt za rok. A no i jeszcze mam liliowca jakiegoś.
Z kwitnących teraz mam ostróżkę giganta (ma jakieś 1,70m), wiciokrzew się kończy, albo mu coś dolega. Mam jakąś różę pnącą, szykuje się do otwarcia Mam jeszcze przetaczniki i bodziszki. Ogólnie misz - masz

No faktycznie możesz czuć niedosyt,ale to co i gdzie będziesz chciała sadzić to chyba bym podpatrzyła u innych....no chyba, że już wiesz czego chcesz.....misz - masz?, ja mam wrażenie, że u mnie jest takowy cały czas, ale wykopuję, przekopuję sadzę od nowa od momentu tworzenia jestem cały czas na początku...a to już cztery lata, czyli piąty sezon. Teraz mam sporo miejsc gdzie chciałabym coś posadzić, ale zaczynam cierpliwie do tego podchodzić...
JulkAd 14:27, 08 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Też mi się tak wydaje, ale trzeba dmuchać na zimne

Mam nadzieję, że szybko go zauważyłaś...fakt, że żartów nie ma ale musi być ok...
Dominika11 14:30, 08 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Też mi się tak wydaje, ale trzeba dmuchać na zimne
i to bez dwóch zdań
AsiaK_Z 14:56, 08 cze 2016

JulkAd napisał(a)

Mam nadzieję, że szybko go zauważyłaś...fakt, że żartów nie ma ale musi być ok...

Bardzo szybko tylko 15 godzin. Lekarz stwierdził, że miał wielkość takiego dwudniowego A ja przeca w piątek grzecznie w pracy siedziałam, wyrwałam paskuda w niedzielę rano
AsiaK_Z 16:13, 08 cze 2016

JulkAd napisał(a)

No faktycznie możesz czuć niedosyt,ale to co i gdzie będziesz chciała sadzić to chyba bym podpatrzyła u innych....no chyba, że już wiesz czego chcesz.....misz - masz?, ja mam wrażenie, że u mnie jest takowy cały czas, ale wykopuję, przekopuję sadzę od nowa od momentu tworzenia jestem cały czas na początku...a to już cztery lata, czyli piąty sezon. Teraz mam sporo miejsc gdzie chciałabym coś posadzić, ale zaczynam cierpliwie do tego podchodzić...

Julcia, ja "paczę" i mam plana, a jak wejdę "w radlony" to już plana ni ma. Ot problem
Jadę dzisiaj na ogród zrobię foty może mnie oświeci
Basilikum 16:26, 08 cze 2016

ja tez dzialam bez planu a jak juz Jakis mam to calkiem o nim zapominam wychodzac do ogrodu
JulkAd 16:38, 08 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Julcia, ja "paczę" i mam plana, a jak wejdę "w radlony" to już plana ni ma. Ot problem
Jadę dzisiaj na ogród zrobię foty może mnie oświeci

Zrób z daleka na rabaty...wtedy będziesz widziała więcej czego brakuje

A z tym planem podobnie i u mnie...jadę do CO z listą i kupuję jeszcze coś spoza
AsiaK_Z 17:33, 08 cze 2016

Burza jest, psia kość. No ale pada, i to jest pocieszenie. Muszę przeczekać
AsiaK_Z 17:34, 08 cze 2016

Basilikum napisał(a)
ja tez dzialam bez planu a jak juz Jakis mam to calkiem o nim zapominam wychodzac do ogrodu

Niezłe uczucie, no nie?
Makao_J 17:43, 08 cze 2016

Ja czekam na burzę bo grzmi od czasu do czasu, ale może przejdzie bokiem