Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Karol99 21:56, 05 cze 2016

Bardzo fajne metamorfozy. Zmiany oczywiście na lepsze. Ogród wygląda bardziej elegancko.
pawel_snopek 22:05, 05 cze 2016

Przemiany super za parę lat będzie idealnie Co do kleszcza to też już miałem jednego Pozdrawiam
AnnaCh 22:26, 05 cze 2016

Asiu, super wyszło
A kleszcza współczuję, kiedyś moja Maryś miała we włosach takiego wypasionego
L00zak 22:56, 05 cze 2016

Kleszcza nie zazdroszczę, zmieniasz ogród Asiu coraz bardziej, gratuluję
Sylvana 00:16, 06 cze 2016

Edit do postu poprzedniego...dziś poprawiłam statystykę kleszczową....czwarty...i to przywieziony z Wawy....kochają mnie te paskudzce...bez wzajemności
gierczusia 07:00, 06 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)
A do mnie przyczepił się taki jegomość (zdjecie poglądowe). Miał czelność wbić mi się w kark

Właśnie wróciłam od lekarza

Ooooojjj i my mamy duze doswiadczenie z tymi krwiopijcami .. Nasz kot byl po jakis zabezpieczajacych kroplach a mimo to za jednym razem mial na swoim cialku..nooo dosc wydatnym jak na kota, to trzeba przyznac az 17 sztuk !!!! W tym 2 w powiece...

Obserwuj sie , plizzz
gierczusia 07:07, 06 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Pachnąca, soczysta... a w niej pełno niespodzianek, ale takich których trzeba się pozbyć bo opanują cały trawnik

Mnie moj chlop zakladajacy trawnik polecił starane zalatwie wiele chwastow i trawnik wyglada...dosc przyzwoicie co do nawozu polecam yara mile wg mnie i wielu osob ktore go stosuja i maja wzorcowe trawniki ..nie ma lepszego ciezko go dostac , ale od czego jest intermet

Ps. Metamorfozy zacne , widac juz te zarysy ogrodu...a praca to niewdzieczna..napinkoli siem czlek ,a roboty nie widac , echhhhh
Ps2 mam setki siewek zielonych berberysow erecta..jak reflektujesz , to daj znac nie wyplewie ich wtedy, tylko dla Ciebie podchoduje

Ps3 zawsze mozesz przyjechac pociagiem do Katowic a ja Cie stamtad zbiore ( wiesz o czym mowa )

Buziaki
AsiaK_Z 07:52, 06 cze 2016

Karol99 napisał(a)
Bardzo fajne metamorfozy. Zmiany oczywiście na lepsze. Ogród wygląda bardziej elegancko.

Karolu jesteś bardzo miły, ale do elegancji jeszcze brakuje, że hohohohooo Ale dziękuję bardzo. To taki malutki malutki kroczek do przodu
AsiaK_Z 07:54, 06 cze 2016

pawel_snopek napisał(a)
Przemiany super za parę lat będzie idealnie Co do kleszcza to też już miałem jednego Pozdrawiam

Dobrze, że ten czas tak szybko leci ale do ideału jeszcze jeszcze. Jak patrzę na Twój ogród i ogrody innych Ogrodomaniaków, to widzę jak chciałabym żeby mój wyglądał. Po czym jadę na ogród i wizja znika
AsiaK_Z 07:57, 06 cze 2016

AnnaCh napisał(a)
Asiu, super wyszło
A kleszcza współczuję, kiedyś moja Maryś miała we włosach takiego wypasionego

Czyli krok w dobrym kierunku
Wystraszył mnie ten mały łobuz. Czuję, że już mam objawy wszystkich chorób świata . To mój pierwszy taki duży kleszcz, poprzedni z 5 lat temu siedział na mnie zdecydowanie krócej Muszę się zaopatrzyć w środki ochronne