Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Anda 15:17, 05 cze 2017

AsiaK_Z napisał(a)
A już miałam palucha wetknąć A na serio nie wiedziałam, że to taki trujak
Będzie ładniej... tylko kiedy? na odcinanie kuponów jeszcze za wcześnie, teraz mus wszystko dobrze zaplanować i może za 5 lat usiądę i będę podziwiać

Wiesz, w każdym dobrze prowadzonym ogrodzie jest tak, ze co roku trzeba coś zrobić Siedzenie i podziwianie zostaje dla gości
Chciałabyś nasionka penstemona albo knautii? Wiesz, w sierpniu się widzimy Marcie też muszę się zapytać, na jakie nasionka ma ochotę
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AsiaK_Z 17:18, 05 cze 2017

Ja jestem chętna na wszystko, później wszystko dam Marcie żeby "zrobiła" mi z nasionek gotowce Tylko nie wiem co Marta na to
Jak zostać gościem u siebie? Hmmmmmm
JulkAd 17:38, 05 cze 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Kasiu, będę bardzo blisko w ostatni weekend czerwca

A którędy jedziesz?
JulkAd 17:41, 05 cze 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Wow! Coraz piękniej na tym Twoim RODOSie , a mnie ciekawi jak sobie radzą te Twoje cięte iglaki no i bukszpan?, bo ciut mnie nie było i nie wiem czy czegoś nie przegapiłam
AsiaK_Z 17:46, 05 cze 2017

JulkAd napisał(a)

A którędy jedziesz?

Szczerze powiem że póki co nie wiem Do tam chyba autostradą, a powrót nie wiem
JulkAd 17:47, 05 cze 2017

Już zobaczyłam iglaki ...trudno coś poradzić ...do przesadzenia raczej za duże , mój takiej wielkości nie dał rady, ale jakbyś chciała ryzykować to raczej jesienią, chyba że je na stracenie przeznaczysz.
Różyczkę też widziałam , fajny kolorek ma
JulkAd 17:49, 05 cze 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Szczerze powiem że póki co nie wiem Do tam chyba autostradą, a powrót nie wiem

Jakby co to na kawę zapraszam, ale drogi chyba byś musiała nadłożyć trochę
Anda 17:50, 05 cze 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Ja jestem chętna na wszystko, później wszystko dam Marcie żeby "zrobiła" mi z nasionek gotowce Tylko nie wiem co Marta na to
Jak zostać gościem u siebie? Hmmmmmm

Jak zostać gościem u siebie? Wynająć ogrodnika
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AsiaK_Z 17:51, 05 cze 2017

JulkAd napisał(a)

Wow! Coraz piękniej na tym Twoim RODOSie , a mnie ciekawi jak sobie radzą te Twoje cięte iglaki no i bukszpan?, bo ciut mnie nie było i nie wiem czy czegoś nie przegapiłam

Wszystko żyje i ma się świetnie Teraz mam w planie przesadzanie tych większych egzemplarzy Już kiedyś taką operację przeprowadzałam i się udało mam nadzieję że tym razem też się uda
AsiaK_Z 17:54, 05 cze 2017

JulkAd napisał(a)
Już zobaczyłam iglaki ...trudno coś poradzić ...do przesadzenia raczej za duże , mój takiej wielkości nie dał rady, ale jakbyś chciała ryzykować to raczej jesienią, chyba że je na stracenie przeznaczysz.
Różyczkę też widziałam , fajny kolorek ma

Będę zaczynała wcześniej, bo w październiku na RODosie woda jest wyłączana na zimę. Nie będę miała jak podlać